EMMABODA

Nu har vi fixat var sin lördagsbiljett till Emmabodafestivalen och vi är SÅ JÄVLA PEPP.



/A & K


dog days are over

Sommarkänslan infann sig till slut! Tillbringade dagen på klipporna med familjen. Läste, solade, badade och hade det allmänt gött.



Fick även en del färg, vilket min mor tyckte var nödvändigt - jag citerar: "Du behöver verkligen färg nu Agnes, du ser alldeles blek och glåmig ut! Så går det när man är ute och festar hela tiden." Tack mamma! Efter den analysen har jag nu antagit istället färgen kräfta :)


Finaste syster som äntligen tagit sig an Harry Potter. Fin syn!!



Nu ska jag duscha och snart ner till Dyrö krog för att äta s.k "dyröburgare" med familjen. Sjukt gott! Vid halv tolv anländer Klara till ön med färjan och stannar tills fredag. Pepp!

/A

deadbeat summer

Nu har jag semester och börjar äntligen återfå livslusten :) Befinner mig sedan i lördags på Dyrön och har än så länge hunnit hänga med Amanda och la familla, kollat på Sopranos, fiskat, spelat badminton, badat, promenerat och ätit riktig mat (dvs inte pastapesto) för första gången på flera veckor. Igår var dessutom jag och Amanda över på grannön Åstol och drack öl med hennes mycket trevliga arbetskamrater. Kul kväll som slutade med att vi efterfestade med whiskey i några killars källare hela natten, för att sedan ta 9-färjan hem.. Med andra ord har jag det mycket bra här på kusten, men det är en sak som stör mig. Och det är att Emmabodafestivalen drar igång imorgon och att jag inte har en biljett. De senaste dagarna har jag varit bitter till den grad att jag vid flertal tillfällen kollat vädret i Emmaboda framöver och hoppats på regn. Men nu hoppas jag på solsken, åtminstone på lördag - om Klara får ledigt vill säga. För i så fall verkar det som vi köper var sin endagarsbiljett och tar tåget ner på lördagmorgon. Vore ju fett!


/A

How I dearly wish I was not here

Äter ett kilo godis.
Uuo3IP on Make A Gif, Animated Gifs
/K

*Update*

Tänker inte ursäkta mig för att vi inte har skrivit på länge utan klaga på några saker som har stört mig ganska mycket den senaste tiden. Ingen tvingar dig att läsa.

1. Morrissey är ingen partymusik.. Det är därmed inte acceptabelt att spela Smiths eller liknande på ett dansgolv där människor förväntas vara pepp/fulla/sugna på att ligga/kunna dansa.

2. Om det är några som ska behöva försvara sig själva hela jävla tiden är det inte vegetarianer utan snarare folk som faktiskt äter kött. Ja, jag är köttätare men samtidigt införstådd med alla konsekvenser som följer av det, till skillnad från alla manliga köttätande neandertalare som finns där ute. 

3. Böckerna är ALLTID bättre mina damer och herrar. Dels pga den hjärnstimulans som följer, annars för att man får en mycket bättre inblick i de deltagande karaktärerna och deras liv.

4. Skräplitteratur kallas så av en anleding, samma sak gäller för chick flicks.

5. Det krävs inte överdrivet högt IQ för att förstå att man inte borde köra rattfull, även om många exempel tyder på motsatsen.

6. Newsflash: vi lever inte på 1800-talet längre, kan kvinnor få slippa att ständigt behöva ta ansvar över sin sexualitet? Nu känner jag att det är männens tur, tack.


Skulle också vilja informera eftersom denna bloggen faktiskt finns till just därför.

1. Jag ska bli blond. Typ Fiona som i Rebecca & Fiona... Eller Kurt Cobain, välj själv vilket du ska goggla på.

2. Jag vill åka på popaganda och undrar vem som vill följa med. Eller snarare, JAG MÅSTE GÅ PÅ POPAGANDA, KAN SNÄLLA RARA NÅGON FÖLJA MED MIG? ÄR SÅ JÄVLA BITTER ÖVER ATT INTE HA KUNNAT GÅ PÅ EN ENDA YNKA FESTIVAL ÄN...

3. Funderar på att ha födelsedagsfest pga hemmafester är roliga och jag vill ha presenter + träffa alla mina kompisar once and for all (som jag fö saknar ca hela min vakna tid).

4. Det känns otroligt bra att vara den snyggaste, smartaste och mest medvetna personen på en arbetsplats. Det känns mindre bra att dessa faktum inte betyder någonting eftersom multiföretag med sina enkla en-förståndshandikappad-människa-kan-utföra-detta-uppgifter ändå förminskar en till gräsrotsnivå så fort man tar emot en kund. 

5. Jag skiter i om jag blir tjock, godis är gott. Jag skiter i om jag blir beroende, att röka är gött. Vill ändå inte leva speciellt länge.

6. Fick hem "SD-kuriren". Ville spy men satt istället och skrattade åt deras otroligt töntiga och utstuderade ordval samt tattiga försök att försköna nationalism. Brände sedan upp skiten.

/K



Coming through the club all the girls in the back of me This aint football why the fuck they tryna tackle me?

Alltså shit, är så jävla alanyaskadad... Vilket betyder att jag går omkring och lyssnar på det här ca hela tiden, tycker att allt som stavas "indie" är skittrööökigt samt besitter ett ständigt sug efter alkohol, cigg och sex.
Min lillasyster (som f.ö var min käre vapendragare där nere) har ÄNTLIGEN lagt in alla bilder, så här följer en liten resumé utan ord. Varsågod, så här fab var vi bland alla turkboiz:


/K

For life is like a flame and the ashes for wasting So honey, don't be afraid to dance while we're waiting

Inte så aktiv här som ni märker, vilket beror på att jag jobbar (nästan) hela tiden. Och när jag inte jobbar så sover jag och/eller har någon form av sällskap. Tippar på att jag varit själv max en timme/dag de senaste veckorna. Ikväll är jag dock själv och ska därför försöka ta igen så mycket sömn som möjligt inför mitt 10 fuckin timmar långa arbetspass imorgon :) Orkar inte, dör och bara längtar till fredag då min semester äntligen börjar<3<3 Jävlar vad jag ska dansa då. Men fram tills dess ska jag bara försöka överleva veckan och tänka att cash is king (?), trots allt.




/A



Alltsåååå...

Känner mig dum i huvudet men samtidigt ganska tillfreds när tanken på att jag är bättre än alla andra plötsligt ploppar upp. Särskillt när jag sitter framför facebook.
Förlåt mitt stora feta prettoass men KAN FOLK BARA IGGA MELLANSLAGSTANGENTEN IBLAND, DET ÄR FAN PINSAMT. Och jag vet att det är typ så 2009 att bry sig om att folk särskriver men jag har mens, precis jobbat 10 timmar 4 dagar i rad, livet är sjukt orättvist, jag hatar allt som stavas förutsättningar.

*Mindervärdeskomplex*
(ska man sluta blogga kanske?)

/K

HEJ.

Jag har varit i Alanya, det var skönt. Jag fick ligga och gratis drinkar, det var gött.
Varsågod för info.
/K

onsdagen

Igår kom Klara hem (:D:D) och därför var jag med henne och Hanna hela dagen. På kvällen lagade vi tomatsoppa och kollade på I love you Philip Morris. Väldigt kul film som jag sett förut, men dessvärre somnade jag som vanligt efter första tio mintuterna. Hatar denna kroniska trötthet som arbetslivet medför?? Aja, nu ska jag i alla fall iväg ovh jobba för att sen kolla in Maggio på torget. Hade velat gå ut efteråt med mina friends, men icke - börjar väl klockan sju imorgon :)





/A

Dyrön

Har haft ett par riktigt sköna dagar här på Dyrön, har hunnit hänga med Angelina samt träffa Amanda och hennes vänner. Idag har jag dock mest tagit det lugnt och umgåtts med la familla, och det såg ungefär ut såhär:


Satt på balkongen och solade till en början.


Sedan gick jag ner till stranden för att hänga lite med min kära mor och moster.


Solade, lyssnade på dagens sommarpratare och käkade bullar.


Min kusin Elof, så jävla söt<3<3



Badade inte pga av min förkyldning/bihåleinflammation/whatever, vilket jag kanske borde gjort med tanke på att årets första dopp inte har hänt än(?), men det gjorde i alla fall min syster.



På eftermiddagen gick jag upp och satte mig utanför "Dyröns antikvariat" en stund, vilket min käre styvfar driver innei vår källare. Läste Nikki Sixxs "The herion diaries" samt tog emot någon kund som ville handla.



Därefter har jag bara tagit det lugnt, gått en promenad med Angelina, ätit mat och kollat på Johan Falk med mamma. Imorgonbitti åker jag hem och det känns helt ok. Inte för att jag har något val - plikten kallar så att säga :)) Men förutom jobb väntar i veckan en nyhemkommen Klara, Veronica Maggio på torget och den senaste Harry Potter filmen = PEPP!

/A

Marstrand

Igår tog jag och finaste Angelina båten över till Marstrand, då vi antog att det skulle vara lite mer livat där än på Dyrökrog. När vi kom fram till Marstrand spöregnade det dessvärre, men vi satte oss ändå på en uteservering - under tak - och beställde in vin. När flaskan var uppdrucken drog vi till Socitetshuset som visade sig vara fetaste nattklubben på hela tre våningar. Väl där blev vi bjudna på massa champange, shot och drinkar (schteek), dansade och blev fulla. Vid tre när stället stängde drog vi med några killar på efterfest i en segelbåt, men föga förvånande däckade jag i en hytt efter ca fem minuter. Sjukt rolig kväll i alla fall!






/A

torsdag

Befinner mig just nu på Dyrön och har 0 lust att blogga. Men såhär såg vi i alla fall ut i torsdags när vi skulle ner till stan och dricka öl, efter lite vin och altanhäng hos mig tillsammans med ca 2000 knott. Var på pop-o-hoj hela kvällen, bortsett från en snabb sväng på vimmel. Gillar inte detta ställe alls längre (dvs vimmel - a.k.a köttmarknaden), äcklas av allt från personalen till deras mesiga housemusik (nej, jag är inget jävla "party animal"!). Halvkul kväll i alla fall, framförallt pga av medvetenheten om att jag skulle jobba 9-19 dagen därpå.





/A

onsdag

Efter jobbet igår mötte Daniel och Hanna upp mig för att handla inför lite grillnig på min altan. Blev fetaostsallad, potatisgratäng och bränt kött (inte mitt fel dock, tro det eller ej). Lite senare dök även Mimmi och Emma upp med chips. Fin kväll!




¨

Nu ska jag börja göra i ordning mig och börja tagga Danny! Skoja. Men ska dricka öl, trots att jag börjar jobba astidigt imorgonbitti!! *rebellisk*

/A


like a bride over troubled water

GRATTIS KLARA! Världens finaste och bästa vän sedan 5 av 19 år tillbaka. Nu är du i Alanya och blir förhoppningsvis bjuden på sjukt mycket drinkar (som du planerade). Idag har du varit borta i lite mer än en vecka och jag har, hur underligt det än låter, saknat dig varje dag du varit borta. Hoppas innerligt att du alltid kommer vara vid min sida, för när inte du är med känns allt lite lite tråkigare.


Puss.

/A

P&L - dag 4 & 5

Ok, det här med sammanfattning av varje dag var ju fett overkill. Var lite för pepp när jag kom hem där tror jag allt, men kör sista dagarna i ett inlägg bara för att. Alla bilder är förövrigt Mimmis & Lisas, då min kära syster snott med min kamera till Dyrön.

Lördag: Var dagen jag (och resten av campet) blev sjuk. Vaknade upp i regn och mådde skit, men försökte tappert peppa upp inför kvällen med öl, pizza och energishots(!). Funkade sådär, då jag bara mådde bara sämre och sämre. Naturligtvis pallrade vi oss dock iväg till festivalområdet ändå, Dylan skulle ju spela - som var bland det tråkigaste jag sett. Efter ungefär halva spelning drog jag och linn till Miss li istället, som åtminstone rörde sig på scen. Någon timme senare var det dags för kära Håkan, vars spelning jag lämnade efter halva tiden för att ägga mig i tältet och dö :) Ett väldigt trist avslut på en i övrigt mycket bra vecka, med andra ord.




Söndag:
Efter en natt av dödsångest orsakat av rädslan av att få tältet trashat och huvudet nedtrampat av alla övertaggade 94:or som omringade oss, började vi packa ihop. Det dröjde dock inte länge innan ett lyckorus infann sig när Mimmi meddelade att vi fått bilplats hem och därmed skulle slippa vänta in den långa tågresan som skulle gå av stapeln först klockan 16. Trots att fick sitta på ca tre dm var i bilen och höll på att drunka av all packning, var det det bästa som hänt att få skjuts hem. Det var till och med rätt soft med alla rök- powernap- och matpauser som vi tog under resans gång. Är dock tacksam för att vi skippade trippen till Skara sommarsland(?), ett förslag som kom upp efter halva hemfärden...




Sjukt bra vecka, trots duggregn, bakfylla och sjukdom - framförallt för att jag uppleva några av de bästa konserterna någonsin.

/A

P&L - dag 3

Fredag: På fredagen vaknade vi upp till duggregn och var mer slitna än någonsin och begav oss därför till en bowlinghall för att duscha. Särskilt fräscha var vi dock inte särskilt länge, för fredagen var den bästa konsertdagen av alla. Vi började med att kolla in Timbuktu på eftermidagen. Dessvärre var spelningen något av en besvikelse då han endast spelade två gamla låtar?? När spelningen var slut gick vi tillbaka till campet, men det dröjde inte länge innan vi var tillbaka på festivalområdet igen för att se Henrik Berggren. Med endast en aukustisk gitarr spelade han alla klassiska bd-låtar. Lisa grät och det var verkligen sjukt fint. Därefter drog vi till öltältet för att peppa Teddybears, som langade fetaste spelningen någonsin. Och sedan var det dags för Strokes. Efter bara första låten kom jag bort från de andra, men det var såklart helt fantastiskt ändå. Dock gick jag såklart vilse i min ensamhet påväg hem till campingen :)






/A

P&L - dag 2

Torsdag: Efter ca 2 timmar sömn (vilket var bra) med Linn och Mimmi i tvåmannatältet</3 gick vi upp och tillbringade dagen på campet under stekande sol. Efter lite återhämtning i form av pommes och öl begav vi oss till festivalområde för att se I blame coco, som var så jävla asgrym. Därefter drog vi tillbaka till campet för att peppa M.I.A.  Övertaggad som jag lyckades jag utan överdrift häva i mig en halv box (!) vin på två timmar och blev såklart asfull. Minns ej inte särskilt mycket från spelningen, bara vi ballade ur totalt och dansade jävel. Sjukt kul, fram tills vi skulle se The ark och jag höll på att däcka på plats, då drog jag och Linn till campingområdet (för att dricka ännu mer?).



¨

/A

P&L - dag 1

Igårkväll kom jag hem från Borlänge, och tänkte nu ge er en liten sammanfattning av de fem dagarna jag tillbringade på underbara Peace & Love!

Onsdag: 08.00 tog vi tåget från centralen och började vår långa resa mot Borlänge. Sex timmar och fyra byten senare var vi framme vid slutstationen där vi (läs: alla utom jag) ansåg att det var lika bra att gå till campingområdet, istället för att ta bussen. I efterhand insåg dock alla att detta inte varit en bra idé, då denna vandring i stekande sol tog en halvtimme längre än förutspått. Särskilt hemskt var det för mig, som fick släpa min rullväska vars hjul gick sönder efter ca 100 meter. Tack och lov hade vi i alla fall turen att kunna tränga in våra tält i några småkillars camp som låg på bästa läget väl framme på campingen. Efter att ha fått ordning på allt och fått i oss några öl begav vi oss till festivalområdet för att se älskade Lykke li, där jag tappade bort de andra. Lika fint ändå, men mindre kul när det visade sig att det inte fanns någon mottagning på festivalområde och jag tvingades tillbringa Kings of leon-spelningen med nyfunna "vänner", för att sedan möta upp de andra vid campet där festen fortsatte!





/A

RSS 2.0