woop woop

Idag har jag varit mycket effektiv: har tränat, varit i skolan, valt flaketlåt, hängt på sandwalls, planerat balfrisyren samt fixat kuvertväska (och fickplunta, höhö) till balen. Nu är allt klart och jag är redo att inta röda mattan!! Ett annat glädjeämne är att betygen idag sattes, vilket vi firade med folköl och parkhäng all night long. Eller ja, tills det blev kallt och började regna, då jag begav mig hemåt. På vägen köpte jag med mig naturgodis och tänkte kompensera detta inkommande kaloriintag genom att gå hem. I regnet - vilket inte var så genomtänkt då det leder till att jag: 1. blir blöt, samt missar bussen vilket gör att jag måste fortsätta trots att jag inte vill. 2. Börjar tröstäta på naturgodiset på vägen och tappar påsen i farten = blött naturgodis överallt. Och jag plockar upp det.








/A


D'attente

Nu är skolan officiellt över och jag hoppas innerligt på att resten av mitt liv kommer att fungera bättre. Vet inte om jag känner framtidsångest eller framtidshopp längre, det kanske inte spelar någon roll. Oavsett så kommer väl allt gå vägen, kan det göra annat när man har så fina vänner som jag har?
RnMySl on Make A Gif, Animated Gifs
Nu ska jag gå och hjälpa stadsbiblioteket flytta, sen parkhänga med ett gött gäng.

/K

NEW, LOL

Kitsuné brukar få med det bästa.

/K

ALL THE SINGLE LADIES! (+ Liza & Linn)

I dag har jag fikat, rökat, tjötat, brutit och känt mig oerhört lättad. Next up är Pop-O-Hoj, bal, student och engångsligg om en saijjer.





/K

half-remembered drunken nights, the sun stayed up like a diamond in the sky

Det enda jag lyssnar på kvällarna i ända numera är Seabear. Finner det oerhört frustrerande (och förvånande) att jag inte upptäckt detta band tidigare. Känner därför ett stort behov av att "lyssna ikapp" och har ännu inte upptäckt någon låt som är mindre än fin. För fin är just vad musiken är. Lyssna lyssna lyssna (för om du gillar b&s, fleet foxes, mumford & sons, jens lekman etc gillar du även detta).




/a


hey, I put some new shoes on and suddenly everything's right

Jag som de senaste åren nästan uteslutande traskat runt i converse och dr. martens, har på senaste tiden blivit värsta carrie i SATC?? De senaste månaderna har jag i princip köpt lika många skor som jag gjort under hela gymnsietiden och bara de senaste två veckorna har jag köpt fyra par (!). Och det måste ju naturigtvis redovisas här på bloggy, trots att detta EJ är en s.k "modeblogg".... I alla fall! De sandalliknande skorna med remmar köpte jag mest för att de var sjukt sköna. De lite lägre klackarna var de jag dansade sönder på jazzhuset, men har nu varit på lagning och kommer troligtvis bli mina studentskor (dock ej på flaket). Ballerinaskorna är mina balskor. Och de monsterhöga kilklackarna som jag blir ca 1,85 i kommer förmodligen bli min död.

Z2FkeH on Make A Gif, Animated Gifs


/a

Lördagen

...spenderades med vin, middag och fina flickor hemma hos hanna.


Här är vi. Lägg förövrigt märke till min nya "coola" spindelring. Ser det som lite kognetiv beteendeterapi eftersom jag är livrädd för spindlar :)) *briljerar med mina psykologikunskper*





Emma var fin i sitt lockiga, framtida balhår. Bal om 9 dagar btw, dör.



Fan vad snygga vänner jag har.


När vinet var uppdrucket drog vi till vimmel och minglade :) Skoja (inte). Var dock inte så social där överhuvudtaget, då jag efter ca tio min träffade en gammal vän (heh) som var på besök i sin hemstad. Kände mig därav skyldig att vara med honom hela kvällen lixx. Bra kväll hur som helst!! Nu ska jag till min far och äta ryggbiff, gött.


/a


It's friday, friday


Idag har jag:

Varit på ansiktsbehandling för första gången
Somnat på ansiktsbehandlingen
Köpt en fejkad onepice från hm för 199 kronor = värt
Haft seminarie i psykologi med Emma och fått reda på att vi båda fick mvg (:D:D)
Ätit kycklingsallad. (Så Jävla Trött på sallad. Ge mig bröd och snabba kolhydrater nu, tack)
Kollat på misfits
Längtat till ikväll då jag ska hyra film och äta godis i min självvalda ensamhet<3

/a


Awesomeness

Har precis kommit tillbaka från en promenad med gulletussznuttanplutten Aggypaggy ;):):):D<3. Det var schönt.
Det är också ganska awesome att man numera (och för resten av mitt liv om jag så vill det) är helt pluggfri. Detta ska såklart firas med ofantliga mängder alkohol, ciggaretter och knark.

:D

/K

2 steg från paradise

JAG ÄR HÄRMED FRI FRÅN STUDIER! Nu har jag avverkat min sista skoluppgift ever på bäckäng, ett tal i svenska som gick rätt kasst. Men jag kunde verkligen inte bry mig mindre, för jag känner mig så jävla lättad, glad och pepp! Dock insåg jag precis att jag ska jobba 7 gånger på 11 dagar. Oj. Men det gör ingenting, för cash is king trots allt (varför kan ni läsa här). Dessutom jobbar jag så himla mycket hellre ihjäl mig att plugga, åtminstone just nu och minst ett år framöver. Två veckor och två dagar kvar, och sen är det över. Dör lite av lycka (och framtidsångest) varje gång jag tänker på det.


*Drömmer mig bort och tänker på framtiden*


Skoja.

/a

alltså<3

Häromdagen diskuterade jag och hanna det något deprimerande ämnet "snygga killar i borås", och som vanligt kom vi fram till att utbudet av dessa inte är särskilt stort. Dvs av killar som varken är upptagna, förbjuden frukt, goda vänner, gamla ragg eller helt dumma i huvudet. Med andra ord: snygga/intressanta killar i borås som vi inte känner alt. endast är ytligt bekanta med. Jag konstaterade att det finns ca 5 stycken (som vi vet om existerar, förhoppningsvis finns det fler), varav en egentligen inte platsar då han inte helt uppnår kriteriet "inte dum i huvudet". Hanna blev sur och menade att jag var pessimistisk (läs: realistisk).

Nu fick jag precis ett mail av hanna med rubriken "Potentiella killar i borås (vet dock inte om de bor kvar)". Mailet innehöll några länkar till ett par fb-profiler. Dog.<3

/a

två veckor kvar

Gott? Ja. Men efter 18 dagar utan kolhydrater (och 3 kg lättare, thank god), är det enda jag vill ha en vanlig jävla macka.
Tips! Köp aldrig en för liten balklänning :)



/a (som numera kommer kunna andas på balen, förhoppningsvis....)

I'M A DJ, NOT A JUKEBOX

Tänkte dela med mig av lite muuuuuuusik

lite blondare

Idag blev jag äntligen av med min utväxt och mina slitna toppar.

qBkGEo on Make A Gif, Animated Gifs

En liten förhandsvisning

Blev uttråkad och började sminka mig. Slutade med att jag gjorde en variant av min tänkta balstyling. Vad tycks?!?!!?!!?!?

/K

för en lång lång tid

Kollade igenom lite gamla bilder med mamma inför studenten för att välja vilken vi skulle ha på "skylten" och hittade  några härliga bilder från mina tidiga barndomsår. Som denna:


HAHA. Jodå, visst ska det väl börjas i tid. Lilla Agnes, 5, aspackad på solsemester med en klassisk rom och cola! Kom genast att tänka på denna <3


Alltså.... Vafan. Visste väl att jag alltid älskat burger king, men en bk-krona ? Både tjockis och alkis med andra ord :))


Får väl kompensera dessa groteska bilder med en som åtminstone är lite söt. Jag och felix utanför ett torp (?) i var sin typisk vardagsutstyrsel :) Och jag som trodde vi föddes 1992, och inte 1792.

/a

She wasn't

I DAG ska jag ta mig fan bli klar. Samt deklarera.
NU ska jag till skolan, hej!

/K

now I know what love is all about




Trots att jag inte varit i skolan sedan i onsdags har jag inte ägnat mig åt någonting annat än studier. Kan det bli mer deprimerande? Det enda jag vill göra just nu är att dricka öl och röka i solen med fina friendz. Och lyssna på den här låten på repeat. Bilderna är btw ifrån hannas födelsedagsfirande för någon månad sedan, som förövrigt var en mycket bra kväll. Började med vin och asgod mat hemma hos hanna, och sedan drog jag och klara till gbg. Drog som vanligt till jazzhuset, drack massa öl (varav en jag tappade på toan=glassplitter överallt), dansade jävel, blev bjudna på shots av hästpojken, blev fulla, drog på nice efterfest, däckade och åkte hem dagen därpå. Ge mig en sådan kväll nu (eller åtminstone i helgen), tack.

/a

HEJ!

Det absolut värsta som finns är:
1. Att vara pank
2. Att behöva göra saker som man inte vill, typ plugga osv
3. Att vara pank
4. Att tvingas lyssna på dålig musik när man är på bra humör
5. Att inte kunna köpa alkohol och annat beroendeframkallande när man verkligen vill eftersom man är... pank

Pengar är frihet, lycka, glädje, livet med mera. Den som påstår något annat är en idiot.

TACK FÖR MIG!

/K

varken pepp eller depp

Eftersom det är söndag ska jag som vanligt dö pluggdöden hela kvällen, men eftersom det förmodligen är det den sista söndagen ever som det händer så känns det helt ok!! Idag har jag för övrigt gjort följande: lagat ceasarsallad, pluggat, sprungit (läs: gått) bort lite ångest samt facebookat. Givande dag med andra ord! Inte. Dock har jag mitt i all denna tristess dragit ihop en liten spellista som passar bra till regniga och ensamma misärkvällar som dessa. (Dvs kvällar då man sitter timmar framför datorn för att "plugga", varav effektiv pluggtid egentligen är ca 10% och effektiv fb-tid ca 90%.) Så HÄR kommer i alla fall lite lättlyssnad, harmonisk stämningsmusik som varken är för pepp (inte ok att bli ölsugen när man måste plugga) eller för depp, då sådan musik leder till självömkan och gråt. För även om det kan vara skönt att tycka synd om sig själv och snyfta i takt till No time for us ibland, får sådant vänta när man drunknar i inlämningar :))


PS. Om ni undrar varför jag heter det mycket suspekta användarnamnet "Suggan" på spotify är det för att jag, i brist på premium, snyltar på min styvpappas konto för tillfället, som tydligen kallades detta på gymnasiet (ok??). Men inom en snar framtid ska jag naturligtvis börja BETALA FÖR MUSIK och sponsra alla fattiga indiekidz. DS.

/a


har köpt en onepiece!!

SKOJA. Men min 10-åriga syster signe har, för ett par veckor sedan. Och den har jag spenderat dagen i. Med andra ord har jag inte lämnat detta rum, utan suttit och skrivit psykologi hela jävla dagen. Säga vad man vill om onepiece, men fan vad skönt det är! Fett ovärt med tanke på priset dock, för snyggt är det verkligen inte (folk som går runt med det på stan t ex, wtf?) Jaja. Ikväll ska jag ha filmkväll med klara och malin, ska bli myzigt. Första s.k vita helgen sedan jag fick mental breakdown över mitt PA och drog till dyrön, dvs ca tre månader sedan. Gillar inte vita helger alls egentligen, då de få veckorna att kännas helt meningslösa. Peppar redan nästa helg liksom (och vad händer ens då?).



Synd att man inte kan se med uppdragen dragkedja btw, annars hade jag gått runt såhär ca varje dag.

PS. Fail om världen går under ikväll och jag spenderat min sista dag på denna jord i en jävla onepiece.

/a


I väntan på nåt nytt

Sitter och äter yogurt i väntan på jordens undergång, kan inte säga att jag är speciellt orolig. Roligt med lite omväxling snarare.. Eller omväxling blir det kanske inte precis, lever ju redan i helvetet.


HAHA NEEDÅ
Bara nästan.

/K

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Nu spelar Verionica Maggio på Liseberg och jag är inte där. Först var tanken att jag och hanna skulle dra dit, men eftersom hanna planerade att ta igen vårterminens inlämningar ikväll kunde jag inte göra annat än uppmuntra henne. Sedan funderade jag på att hänga med ingela, felix och co, men då jag låg i morgonrock och halvsov fram till klockan sex hann bilen gå så att säga. Tyvärr. För jag kan inte annat än att hålla med resten av världen - hennes senaste är riktigt, riktigt bra. Vet inte hur många statusuppdateringar på fb jag läst om Maggio på senaste tiden, och det är såklart lite tröttsamt. Men hajpen är definitivt välförtjänt och hennes senaste skiva har spelats om och om igen i mina söndersprängda hörlurar de senaste veckorna. Trist bara att inte folk upptäcker musik förrän den blivit erkänd av allmänheten, då det finns mycket som är minst lika bra som maggio och dessutom inom samma genre.

Absolut finast på skivan. Och här för er som lyssnat upp era timmar på spotify:



/a

Verkligheten om sagan

Skippade lektionerna även denna dag (värt), men besökte bäckäng ändå för att kolla på estettvåornas slutprojekt "Verkligheten om sagan", som förövrigt var grymt bra! Kan ha varit det bland det bästa som visats upp i bäckängs aula (om man bortser från utan substans, såklart.) Citerar daniel: "Älskar engagerade ungdomar!". Förmodligen för att jag själv vare sig är särskilt engagerad eller estetisk begåvad alls. Efter föreställningen hängde vi lite på sandwalls och drack kaffe i solen. Och när kaffet var uppdrucket drog jag, emma och mimmi och solade samt tränade. Blev som vanligt helt utslagen efter träningspasset och ska därför spendera kvällen hemma för en gång skull, med sällskap av godis och misfits.







/a


Efter balen

Ska jag klippa mig så här? Kan inte bestämma mig.


/K


http://open.spotify.com/track/3cSrJi866FeWWRxiduEhHp

Kan inte för mitt liv förstå att jag om ca 12 skoldagar aldrig mer kommer att ha en och samma dammiga lokal ståendes väntande på mig, för att kedja fast mig igen heh.
Kan helt uppriktigt säga redan nu att jag absolut inte kommer att sakna det. Oavsett. HOPPAS jag i alla fall, för vem vill egentligen tillbaka till skola och allt vad det innebär? Inte jag.

/K

strindberg vs rowling 0-1

SÅH. Nu var första talet avklarat, en monolog i litteraturvetenskap om varför harry potter<3 i framtiden bör ingå i det litterära kanonet (huruvida det bör finnas ett sådant är en annan fråga). Jaja, skratta ni överpretensiösa strindberglovers. Och jaa, han är fantastiskt och blablabla (som om någon ens läser hans böcker längre...). Men jag tror faktiskt jag lyckades vara rätt övertygande, trots jag skrev ihop talet imorse.... Löste btw krisen med att sjukanmäla mig de tidigare lektionerna, då jag äntligen (!!) fått min dexterinloggning att fungera och härmed kan sluta telefontrackasera receptionisten i buren. Happy times!

Och nu ska jag gå och jobba, idag igen. För här lever man minsann inte på pappas pengar, utan betalar skatt och bidrar till välfärden!! Skoja.

/a

Allra käraste syster

cJAQ8U on Make A Gif, Animated Gifs
Finns verkligen ingen likhet mellan oss över huvud taget.
Men förhoppningsvis kommer hon kunna roa mig bland alla turkar och fjortisboiz i sommar ändå.

Tja bloggy!

Tänkte langa en obligatorisk bara-för-att-uppdatering. Skoldagen var dryg som vanligt, och gav som alltid mer prestationsångest än motivation. Blev precis påmind att jag ska hålla tal i imorgon, och ett ytterligare på fredag. Har jag börjat än? Nej. Ska jag jobba både idag och imorgon? Ja. Kommer jag hinna skriva några jävla tal? Tveksamt. Vilket alltså innebär att jag har två alternativ.

1. Jag håller mig borta från lektionerna. Fördel: Jag slipper skiten för stunden och kan skjuta upp det en vecka. Nackdel: Jag får mer frånvaro och riskerat indraget studiebidrag (då jag tydligen ligger i "riskzonen"??).
2. Jag går dit och improviserar. Fördel: Jag får det gjort! Nackdel: Förnedring och ev. sänkta betyg.

Jahaja. Det är väl nu som det gamla hederliga uttrycket "pest eller kolera" sitter på sin plats. Med andra ord - FML :)



Det enda positiva med dagen var att jag tydligen fick mvg på mitt PA (wtf?).

/a

"Vadå, jag bryr mig inte! Känns ju bara löjligt att slösa energi på att störa sig på en sån sak!"

Har aldrig fattat grejen med att vissa gillar en viss musikgenre bara för att det är "coolt"? Att aldrig ha upplevt musik som den faktiskt är är ju bara tragiskt..
Att älska musik är att gråta, skratta, svettas, dunka, knulla, springa, dansa, strida, gå i takt till den, t ex genom livespelningar, konserter, festivaler, klubbar, hemmafester, enmansfester osv osv. Givetvis genom kvällar framför datorn också men det känns inte lika optimalt kanske..

Människor får lyssna på vad de vill ofc men det är INTE okej att kalla sig för musikälskare om man bara tycker att EN musikgenre är lyssningsvärd och genialisk. Det tycker inte jag i alla fall (och dessutom underbygger det faktum att alla musikgenren influerar varandra mitt argument).

Ni då (posers..) som tror att ni kan så jääävla mycket om musik och som tror ni har upplevt den på alla möjliga rätta sätt, VAD lyssnar ni på? Hur många livespelningar har ni vart på? Hur många klubbar har ni egentligen dansat er svettiga på? Hur mycket kretsar det ni gör dagligen kring musik? HUR MYCKET PENGAR LÄGGER NI NER PÅ MUSIK, JAG BARA UNDRAR? (med tanke på att dagens stackars indiemusiker praktiskt taget är luspanka)

Förresten sa jag aldrig att JAG SJÄLV kan så jääävla mycket om musik, om ni nu sitter och mumlar det för er själva, stör mig bara på folk som så energiskt måste försöka bevisa det hela tiden.

(och som kastar ut folk från fester bara för att de lyssnar på något annat, haha wtf bitch?)

/K

There is these little pills I've been taking...

Min lillasyster har spelat samma jävla Celine Dion-låt om och om igen nu i ca tre timmar...

Och jag hatar alla dessa jävla badklädersreklaminslag på TV just nu.
Bah okej, jag sänkte blicken från TV:n för att borsta bort lite chipssmulor från min någorlunda (ibland) helt ok mage samt rätta till min tröja som fastnat i skrevorna för EN SEKUND, kan jag få slippa se ännu mer bekräftelse på att det är dags att ta tag i dessa NÄR JAG VÄL HÖJER BLICKEN IGEN, ELLER?!?!?

Återupptäcker Cocteau Twins.
Ska nog bege mig mot oändligheten aka varvet runt ramnasjön senare, har om möjligt ännu mer ångest nu.

/k

Inte lätt att vara kristen i tider som dessa



På lördag smäller det alltså! Och jag som trodde att det var 12 december nästa år som gällde. Men kanske bör man ta ortodoxa kristnas ord lite mer seriöst än mayaindianers, vem vet. Oavsett antar jag att det är lika bra att göra sig redo för ond bråd död och undergång, ännu en gång! Alltid lika trevligt när någon tillför lite extra dödsångest i tillvaron. Trist att det enda jag ska göra fram tills dess är att plugga, träna och jobba....


/a (som bloggat mycket mer än k nu, where are you my fabulous fashion friend?)

Pop-O-Hoj

ÄNTLIGEN ser det ut som trägår'n ska få en efterträdare! Och det var fan på tiden. Efter otaliga kvällar i borås av total misär - trots att jag tar varje tillfälle jag kan att fly till gbg - kunde jag inte vara mer pepp! Kanske slipper man nu gå hem med övertygelsen om att man hade haft roligare om man stannat hemma och stirrat in i väggen efter "en kväll på stan". Missförstå mig inte, det kan vara trevligt på t ex wiser's eller vimmel. Trevligt. Aldrig någonsin riktigt jävla askul, tyvärr. Och det är ju så det ska vara när man går ut, eller hur? Trevligt kan man ju ha framför tv:n. Så här med lägger jag allt mitt hopp för roliga utekvällar med dans och dekandens i sommar på pop-o-hoj!

/a


Misfits

Det enda jag känner någon form av motivation till just nu är att lägga mig i soffan och sträckkolla andra säsongen av Misfits. Ni som sett Skins och blivit lika besatta som jag, kommer utan tvekan att fastna även för denna sköna tv-serie. Temat är detsamma: de knarkar, ligger, super och slåss, ungefär. Dessutom har karaktärerna fått superkrafter efter att en storm dragit in över stan (vilket låter astöntigt, och just det där med stormen känns faktiskt inte heller särskilt genomtänkt). Förutom det innehåller serien även massa problem och intriger, vilket i och för sig är något som i princip alla dramaserier har gemensamt... Viktigare att poängtera är dock att huvudkaraktären Nathan råkar vara det snyggaste jag sett. Så om serien inte verkar lockande i sig, kolla ändå! Det är värt bara av att få se detta vackra ansikte. <3


Och här är ett klipp som jag tycker sammanfattar hela serien ganska bra:



/a

?

43% röstade i omvalet igår. Wtf?! Läste ingen min uppmaning om att rösta igår?? Skoja. Men allvarligt talat, det där är ju pinsamt. Vad gjorde folk igår som möjligtvis kan ha varit så viktigare än att gå och rösta? Sovit, städat, varit bakfulla (jotack), kollat tv, käkat chips, facebookat, "pluggat"? Nej, det håller inte. Antar helt enkelt att folk är dumma i huvudet!! *förlorar hoppet om mänskligheten*. Nej men vafan. Val är det inte särskilt ofta och alla ni som inte orkade lämna soffan igår, för den kvarten som det tar att gå till vallokalen, borde faktiskt skämmas. Pepp att de rödgröna vann i alla fall.

/a

Chacha!

Här sitter väl jag i en annans säng vid en annans dator och skolkar! Blev inget dansa-i-skogen-likt-kate-bush-i-red-version-videon i dag tyvärr, en annan dag kanske, förhoppningsvis..
Är sugen på att picknicka, någon som är på? Haha, gillar tanken på att man helt 4 real kommunicerar med sina vänner genom sin blogg. Känns så 2011.
Fin låt, finns inte på spottyfittan..

/K

I lol'd

I brist på relevanta och analytiska meningar angående Sveriges integrationspolitik skriver jag ett blogginlägg! YAY!
För att min så kallade kompanjon Agnes Hedin inte skall ses som den enda förvaltaren över denna blogg måste jag väl, snarare.
Ja ja, any how, i dag har jag
SKOJA!
Tänker inte skriva ett lamt skitinlägg om vad jag har gjort. Det är enligt min mening helt jävla ointressant, speciellt med tanke på att jag inte har gjort något särskillt intressant i dag, som är värt att blogga om osv (yeah bitches, känn er träffade). I stället tänkte jag länka lite bra låtar, lägga upp en egobild på mig själv samt njuuuuta av livet som future blog master of fashion of indie of the world.
Fleet Foxes – Blue Spotted Tail
Triple Best Of Les Intemporelles De La Chanson Française 1950-1970
Gold Panda – I Suppose I Should Say 'thanks' Or Some Shit
Way Out West – We Love Machine

Camilla blev två decennier

I lördags firade vi Camilla som hade 20-årsfest i sin och Viktors lägenhet. Trots att jag inte var på topp efter gårdagens bravader åkte jag dit ändå (bangar väl aldrig en fest liksom!!). Och tur det, för efter några glas rosé mådde jag fint igen och det blev en sjukt trevlig kväll. Särskilt hos Camilla där vi skrattade åt Saades imponerande usla låt, rökte inomhus och lyssnade på betydligt bättre musik än vad som tycks falla övriga europa i smaken.
Sorry lisa, men emma bar upp den cirkulerande rosa/vita kepsen bäst<3
Enda bilden på mig och jag ser utvecklingsstörd ut, såklart :)

Vid halv tolv-tiden begav några av oss hem till Joy och Natalie, där det även där var fest och folk. Trots att det var rätt nice, drog vi in till stan efter ett tag och satte oss på wiser's (där det för en gång skull var drag?!) sista halvtimmen innan det stängde. Tackade dock nej till efterfest och drog istället hem med mysigt sällskap. Somnade föga förvånande på ca 2 sek.
/a

Fredagen

började hemma hos mig med vin på balkongen och fina friends.
Som vanligt började vi diskutera politik efter några glas, vilket i och för sig var ovanligt passande med tanke på omvalet! Glöm inte att springa iväg och rösta förresten.
Vid halv tio tiden satte vi oss på 100-bussen mot gbg. Vid det här laget började vi bli fulla (speciellt jag) och daniel och hanna började att hångla, som alltid på fyllan??
Vi hamnade på jazzhuset och drack öl! Eller ja, de andra drack öl rättare sagt... Jag spillde ut min och drack vatten resten av kvällen :)
Och så där kan väl ungefär kvällen sammanfattas. Dansade sönder mina nya klackar, höll på att kvävas i rökrummet och trodde att daniel var död och försvunnen ca hela kvällen. Men annars var det inga större incidenter, fredagen den trettonde till trots. Hann med halv tre bussen med hanna, däckade och vaknade upp klockan fyra vid bussgaragen på tullen? Tog av mig klackarna och gick hem i strumpbyxor, sov i tre timmar för att gå upp och jobba, som den sanna proletär jag är.
/a

timo räisänen

...besökte stan i lördags! I samband med finsk/svenska-festivalen (?) spelade och sjöng han i stadsparken, och vi var naturligtvis där. Såhär såg ut det ut ungefär:


Vi satt mest och chillade i gräset, och sittdansade när det blev pepp. Som när sixteen spelades, en låt som vi dansade till ca varje förfest i ettan.


Jag hade anpassat klädseln dagen till ära..... Måste ju värna om ursprunget <3
Skoja. (är väl helsvensk!!!)





Stans sötaste lovers just nu.


Och här är vi.

Blogga lite

Nu när skolan börjar gå mot sitt slut och livet - förhoppningsvis - tar fart, tänkte vi att det kan sitta på sin plats att hitta tidsförtriv som substistut till all tid vi nu slipper lägga på diverse meningslösa skoluppgifter. Och vad kan då vara bättre än att börja exponera ut våra fabulouse lives (som att inte fb vore nog) på en fabulouse blogg? I brist på ekonomiska möjligheter och det faktum att vi än så länge är bundna till denna stad - inte mycket, tänkte vi.
Så i sann blogganda säger vi helt enkelt: ENJOY!
Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0