Ses om en vecka bloggy!!

Packar inför Peace and love, lyssnar på M.I.A och är SÅ JÄVLA PEPP!! Först morgonbitti drar vi dessvärre (av okänd anledning??) och då väntar en 6 timmar lång tågresa med hela fyra byten. Men vad gör det, när jag ska ta med mig fett mycket naturgodis och dricka massa öl hela vägen upp :D:D Dock jag någor orolig för hur jag ska orka transportera min packning, eftersom jag blev trött bara av att bära min nyinköpta stol från busshållsplatsen igår. Imorgon ska jag bära (+stolen): tält, hink, sovsäck, ett flak öl, en box, kläder och den vanliga packningen. Men det får gå!! För sedan är det dags för fem dagar av konserter, dans, alkohol, kedjerökning och allmänt gött häng som väntar!! Kan inte bli helt annat än awesome. PUSS

Grab somebody sexy, tell them HEY!?!

*Färgar håret, fastän jag typ inte vill ha svart hår längre :C*

I morgon åker jag till Alanya, kommer troligen inte blogga därifrån. Pepp på att dricka blueberry daiquiri, sex on the beach och miami sunset. Pepp på att lyssna sönder den här låten och att bränna sönder min näsa. Pepp på att inte jobba på typ tre veckor. Pepp på att fylla 19 år, så att jag med all rätt faktiskt kan säga att jag är så pass "gammal" (bara därför.....). Kommer hem den 12 juli! HA DET GÖTT, DET KOMMER JAG I ALLA FALL HA!!!! PUSS!!!! 6uSd9L on Make A Gif, Animated Gifs

/K

dirty disco youth

Igår bestämde vi oss för att det är betydligt roligare att dricka vin och dansa än att vara hemma och käka chips, och trotsade bakfyllan.


Innan vi drog till Gbg förfestade lite på min balkong och delade kamratligt på Klaras sista cigaretter.




22.10 var det planerat att vi skulle ta bussen, men icke - bussjäveln kom inte :) Och nej, vi hade inte kollat fel eller liknande. Detta innebar att vi fick och vänta tillsammans med ett tiotal andra personer i EN TIMMA innan nästa buss kom. Fett sura lämnade vi dock till slut resecentrum, men det dröjde bara några minuter och några klunkar alkohol innan vi var pepp på livet igen. Framme på centralen valde vi att schteeka på lite extra pga av förseningen och ta taxi till Röda sten. Något som inte heller var så lyckat, då chauffören inte visste var Röda sten låg och körde åt helt fel håll??? Väl där hade vi dock the fuckin' time of our lives och shottade tequila, hällde i oss öl och dansade till svinbra dubstep och electro tills det stängde. Då drog vi på efterfest (med några killar som sedan visade sig vara typ 30 och läkare??), där vi även sov. Sjukt bra kväll!

/A

midsommar

...firade vi hemma hos Liza!



Drog dit en stund efter att jag slutat jobbet och började hjälpa till med maten, färskpoptatis med fläskfilé och fetaostsallad (då det tydligen bara var jag som gillade sill?). Väldigt gott oavsett, trots att jag lyckades tappa ut allt kött på golvet + göra så att det brändes. Liza tipsade om matlagningskurs, vilket jag nu överväger :)



Vädret var ju, föga förvånande, inte särkilt bra och då spelade det ingen roll att vi var i en lägenhet. Dessutom har Liza en bästa balkongen!




Hanna langade jordgubbstårtan, blev mycket imponerad av att hon (läs: hennes far) bakat sockerkaksbottnen själv?



Sedan kom det massa folk, däribland Tilda var hemma från New York!




Sedan började vi dansa såklart.




Lyckad kväll, som dessvärre slutade rätt dramatiskt. Trist avslut på en annars mycket bra och fin kväll!

/A

tja tja

Nu drar jag och firar midsommar!



/A

I'm going down down down

På lördag återupplever vi Underjorden på Röda sten, om bakfyllan inte slår för hårt. Hoppas på fett med rök, electro, dans och nostalgi!







Och sådär såg det ut sist jag var där, snart 2 år sedan. Jävlar vad tiden går! *Känner mig gammal* Sjukt pepp i alla fall!


/A

livin' the dream


I dag har jag:
  • Vaknat (obviously)
  • Köpt nya hörlurar. Och det var väl på tiden, då jag de senaste två månader lyssnat på musik med endast en "fungerade", söndersprängd hörlur. Börjar misstänka att jag pga av detta utvecklat en mild grad av tinnitus. Värt.
  • Druckit "smoothie" på Viskan.
  • Köpt två st tvåmannatält, som jag, Mimmi och Linn ska dela på P&L. Inte de bästa (tvärtom), men de billigaste och därmed utan regnskydd. Får helt enkelt hoppas att det inte regnar, eftersom vi då kommer drunka i sömnen :)
  • Jobbat, och fått en nära döden-upplevelse. Jag höll på att fylla på salladsbaren när det hände. Var inne i kylen och skulle lyfta ner en stor konservburk med oliver från översta hyllan när jag slinter, och den sylvassa, 2 kg tunga plåtburken faller ca 2 cm från mitt huvud. Dagens trauma.
  • Ätit thaimat och choklad. Något som f. ö är det bästa med mitt jobb, är att jag kan tröstäta när jag kommer hem, utan dåligt samvete :D:D  Detta pga av att jag nästan uteslutande rör på mig när jag jobbar och på så vis kan inbilla mig att jag då bränner kalorier som jag sedan kan kompensera på kvällen! (Yes, jag kommer bli tjock).
  • Och nu ska jag kolla på Mad men och äta ännu mer!!

/A

*Slutar blogga*

Okej.
Jag kan förstå om ni gillar Agnes mycket bättre... Vem skulle inte göra det! THE BIATCH IS LIKE FUCKIN PERFECT.
MEN (ÄVEN FASTÄN NI KANSKE TYCKER ATT DET ÄR ONÖDIGT, SÅ MYCKET LUFT SOM JAG REDAN FÅR) så behöver JAG också lite bekräftelse i form av kommentarer ibland. Faktiskt.
Testing ONE:


/KLARA FÖR FAN

Hör du ljudet av juli där utanför?

Eftersom jag äntligen har unnat mig Spotify Premium (förlåt om detta upplevs som skryt men jag känner mig, som en skattebetalande arbetare, berättigad att skryta om att jag faktiskt äntligen kan unna mig sådana här saker, då jag annars alltid är pank och inte kan unna mig någonting över huvud taget) så har mitt fantastiska listskapande ökat med ca 300%. Mina senaste alster: The moment before the momentShould Have Taken Acid With You och Tröttnade precis på all jävla hipstermusik, varsågoda.

****Kunskapskanalen - Genusvetenskap <3****

Vill inte vara den som är den (pessimisten) men i morgon går vi mot mörkare tider.
Puss

/K

disorder

Jaha, måndagskväll och här sitter man nu och hatar livet. Närå. Men trots att det varit en rätt bra dag med både pepp planerande inför både midsommar och framtiden, känner jag mig deppig utan anledning. Orkar inte med dessa jävla humörsvängningar?? Känner mig helt värdelös ena minuten för att sedan höja mig själv till skyarna i nästa. Just nu (och allt oftare) gäller sinnestämning 1 och därför ska jag nu sätta på Requiem for a dream för att få lite perspektiv. Knarkar åtminstone inte (än....) och det är ju en bra utgångspunkt :))

U1aF8V on Make A Gif, Animated Gifs


/A

Ett "skämtinlägg"

I dag sa en kund till mig att jag borde klippa min lugg, "Så att man kan se dina vackra ögon!". Kan inte annat än att hålla med, *gör det i kväll*.

När jag vaknar upp (på dagarna) efter vad som alltid känns som en alldeles för kort tids sömn brukar min överläpp svullna, fråga mig inte varför. Det är då jag är som allra snyggast, om jag har smink på mig då vill säga, "bara så ni vet". 

Ett ord som beskriver mitt liv alldeles i denna sekund: *"Bloggtorkaah"....*

Min syster fick precis världens största dampanfall, shit. Tur att vi inte bor i ett vapenromantiserande USA, HEH.
Älskar att ha Spotify Premium men VARFÖR HAR INTE BON IVERS NYA KOMMIT UPP ÄN?????????? Åh.

/K

HÄR KOMMER ETT ASTRÅKIGT BARA-FÖR-ATT-INLÄGG!!!

I går var jag på Pop-o-hoj, det var trevligt. Var hos Anna G innan, det var också trevligt. I dag dör jag stora så-jävla-trött-att-jag-bara-vill-dö-alternativt-spy-på-allt-döden eftersom jag nu har jobbat fler timmar på en vecka än vad jag vanligtvis brukade göra på en månad... Inklusive skola då så klart (är man en jävla slacker så är man).
MEN!
Gissa vad jag ska få göra i morgon?!
JOBBA NATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vilket betyder att jag får sova hur länge jag vill på morgonen i morgon, typ till 3!!!!!!!!!!!!!!!!

/K

touching from a distance

Eller Beröring långt ifrån som titeln så fult är översatt, skriven Deborah Curtis, tog jag mig äntligen an i helgen. Har känt ett behov av att läsa denna bok mycket länge, men inte har blivit av förrän nu då jag fick den i studentpresent förra veckan. Har pga denna bok nu kommit in i en intensiv Joy Division-period för första gången på länge och ska därför nu fullfölja helgens tema och kolla på Control.




So long sitting here,
Didn't hear the warning.
Waiting to the tape to run.
We've been moving around in different situations,
Knowing that the time would come.
Just to see you torn apart,
Witness your empty heart.
I need it.
I need it.
I need it.

/A

dyrön

I fredags flydde vi Borås och drog till mitt sommarställe på Dyrön över helgen. Dyrön är, för er som inte vet, ungefär världens minsta ö belägen i Bohuslän. Eftersom bussförbindelserna suger tog det 3,5 h att komma dit, trots att det bara tar 1 med bil, vilket gjorde att vi var rätt trötta när vi kom fram. På fredagskvällen lagade vi pizza och kollade därför på film hela kvällen eftersom vädret inte heller var särskilt bra. Först såg vi fina Candy och sedan två Beck på rad, eftersom Hanna laddat ner Alla Beck-filmer som finns inför resan :)


På lördagen var vädret till en början bra, så hela förmiddagen hängde vi på gräsmattan.




När det blev för kallt för att ligga still tog jag och Matilda en powerwalk medan Hanna och Lisa satte på Beck. Här Öga för öga, tredje Beck-filmen under resans gång :))


Sedan började vi dricka vin och grilla.


Självutlösare (Y). Blev asgod mat såklart.

Spelade lite kort och Hanna blev sur för att jag gjorde så att vårt lag förlorade.

Sprang ut och rökte lite då och då mellan omgångarna.


Sedan började vi dansa till massa gamla nittiotalshits och fortsatte med det hela kvällen. Sjukt roligt!


Idag drog vi hem rätt tidigt eftersom det ändå regnade. Men mycket fin helg vädret till trots, och framförallt väldigt skönt att komma bort ett tag.

/A


torsdag

Igår jobbade jag hela eftermiddagen/kvällen för att sedan bege mig till Camilla. Drack "drinkar", rökte camels nya high tech mentholcigg och blev snabbt pepp, särskilt efter att ha pratat med nyhemkomna Mathilda om London. (Ta mig dit nu, tack!!). Vid tolv drog vi till Pop-o-hoj och dansade, vid två övervägde jag efterfest men tog det mycket sunda beslutat att ta bussen hem. Och så gick det inga bussar!:D Tur att världens bästa mor kunde ge sig ut och hämta mig, och Lucas som också glömt att det var vardag.






Nu drar jag till Dyrön med Hanna, Lisa, Matilda och Daniel (om han dyker upp??) och stannar där över helgen. Puss


/A

Makes me contemplate

Det blev precis som jag förutspådde, det skulle ta ungefär en vecka innan jag på riktigt fattade att jag faktiskt tagit studenten... Nu sitter jag här och lipar medan jag kollar igenom alla mina gamla bilder på FB.
Nu fattar jag att jag aldrig mer efter denna sommaren (förhoppningsvis) kommer att bo hemma, ha alla mina vänner runt omkring mig, familj som severar automatiskt sällskap så fort man kommer hem likväl som mat och rena kläder.
Vet inte om jag vill ha det så rikigt, samtigt som jag vet att det jag verkligen vill göra just nu är att fly Borås.
Fly Bäckäng, fly mitt jobb, fly Vimmel/Wisers/Viva/Brännan, fly världens minsta stadskärna med typ två butiker som är ok men inget mer, fly mitt proppfyllda hem. 

Jag vill fly men samtidigt ta så mycket med mig.
Where Does The Good Go
/K

Agnes!

Eftersom du gillar mysmusik så kan jag meddela dig om att City and colour har släppt nytt; City and Colour – Little Hell
Just nu sitter jag och kurerar ihjäl mig eftersom jag ska rocka dansgolvet på Pop-o-hoj i natt!

SKOJA.
Jag sitter och kurerar mig så att jag kan gå upp och jobba imorgon 11-21.

/K

nämen, en tomte!!

Det här är ju helt fantastiskt. De har alltså hittat en liten tomte i som springer runt sidleds och skrämmer folk i Argentina med sin bara uppenbarelse. Folk är livrädda och vågar inte gå ut på gatorna. Själv förstår jag inte riktigt varför, något sånt här har jag väntat på att få se sedan jag vid 11-års ålder läste min första Harry Potter-bok och längtade efter ett brev från Hogwarts. Huruvida det är en riktig tomte kanske kan ifrågasättas, men jag är övertygad - något som min kära mor ifrågasatte med att säga: "Äh, det är väl bara en dvärg som bor i skogen och gillar att ha tomteluva". Jaha, men då är det väl för fan en tomte. Bäst<3



Update: Gött att jag är ca 5 år efter med denna upptäckt. Lika fascinerande ändå och värt att uppmärksammas!!

/A

A-a-ambivalens yeah

Aaaah, Bon Ivers nya <3
Gillar också Fleet Foxes, Friendly Fires och början av Kanye Wests as well. Borde fan bli DJ eller nåt.

Vill verkligen gå på någon festival denna sommaren. Åtminstone Emmaboda eller WOW. Har varit där innan och vill egentligen helst gå på Hultan men men, vad gör man om man jobbar vareviga jävla dag och samtidigt måste spara alla sina pengar? Jo, man stannar hemma och dör.
:D
(Förresten, 1: vad är grejen med att alla musikbloggare till 90% är män? 2: alla "moderedaktörer" osv nämner FESTIVAL som något på fashionagendan och tycker att man numera borde klä sig liiite mer.. "slitet"? Usch)

/K

<3

Tillfredsställelsen som infinner sig när man går in i sin 13-åriga lillasysters rum och finner henne sjungandes och spelandes på Broder Daniels No time for us på piano, iklädd Morrissey-tisha.

/A

bara en liten parantes

Läste precis igenom några gamla inlägg och upptäckte att jag har en obehaglig tendens att beskriva allt som "fint", "fin", "finast" etc. Att jag gillar att romantisera kring allt och alla är visserligen ingen nyhet (och ingenting som jag heller vill sluta med då det håller skenet uppe, så att säga). Men, borde kanske chilla lite med ordvalen om jag inte vill definiera mig själv med småbrudarna i Niotillfems kommentarsfält... No need to worry dock, tänker väl inte bli svår och depressiv här i bloggy för det! (Eftersom mitt sanna sinnestillstånd då blir för påtagligt... Skoja.)

På tal det: Hatar pretentiösa människor med behov att skriva ut sina Intellektuella och Kulturella kunskaper på fb HELA TIDEN. Kan ni dö, snälla ? Eller skaffa en blogg eller twitter, så att det åtminstone blir ett aktivt val att utsättas för era trakasserier. *Döljer er på fb*

/A

peace and love

Om två veckor åker jag till P&L och jag är så jävla pepp!! Artister som jag mest ser framemot att se är: Dylan, Strokes, M.I.A, Lykke li, Paolo Nutini, Bob hund, Teddybears, I blame coco, Serenades, Timbuktu och Daniel Adams-Ray (SKOJA!). Förutom dessa är det ca 10 ytterligare band jag gärna skulle vilja se och känner därför lite oro över att inte hinna se alla dessa alt. behöva se dem ensam. (Något som jag hänt förut, och som visserligen är ok med rätt mängd alkohol i kroppen). Men oavsett om jag behöver ensamdansa till varenda band så är jag övertygad om att P&L kommer att bli bäst, vilket delvis är en övertygelse som grundar i mina tidigare erfaranheter av denna festival. Snart är det exakt två år sedan vi där sist och ungefär såhär såg det ut ur Lizas engångskamera:




Resultat av bakfylla, sömnbrist och 35-gradig värme.


Jag såg Babyshambles, Pete och Carl (bilden ovan) för första gången och jag har nog aldrig varit lyckligare än då. Carl Barat är förövrigt fortfarande den snyggaste och coolaste mannen jag vet.


Klara röker en jolle! Närå, skenet bedrar - hon är bara ovan :)


Parken! Minns att brandlarmet sattes igång efter ca två låtar dock och alla fick utrymma konsertältet. Lite opepp.


Ser helt skev ut här, men bjuder på den!! Klara är skitsnygg as always.


Liza fyllde år och stötte på Drew och Mick i Babyshambles under de fem minuterna (!) som jag var på toaletten. Tror jag aldrig varit så bitter och frustrerad som jag var efteråt. Kunde inte ens vara glad för Lizas skull trots att det var hennes födelsedag.



Jag var nykär i Andy och som köpte sin biljett för 3500 för att kunna hänga med. Finaste första kärleken btw.


Vi hade en usel och söndersprängd bandare såklart - något som vi förövrigt måste fixa snart görlz! Minns att vi (eller var det våra grannar?) spelade Nationalteatern på repeat. Har inte kunnat lyssna på denna sedan dess.



Underbart väder, sjuk line-up, superkär och med bästa vännerna. Årets P&L lär visserligen bli mycket annorlunda på både gott och ont (singel på festival kommer bli fett kul), men om det blir lika lyckat som för två år sedan kan jag inte vara annat än nöjd.

/A

hatkärlek

Igår kom min syster hem från liseberg med 2 kg toblerone. Tredje gången en stjärnvinst stannar på någon i vår familj (så himla ofta??) och det är lika underbart och ångestfyllt varje gång. Detta pga av att jag med min värdelösa karaktär aldrig kan ha någonting gott så som godis hemma då jag äter upp allt på ca en gång. Så fort jag är hemma pågår numera en konstant kamp i mitt huvud huruvida jag ska ta en chockladbit till eller inte. Kan ju säga att detet alltid vinner :)) Tippar på att denna groteska mängd choklad kommer vara slut innan torsdag - senast - och att jag då förmodligen inte längre kommer platsa i Klaras kategori "fab vänner och bekanta".... FML


/A

VILLE BARA SÄGA ATTEEEEH...

Ibland händer det att jag (som den självupptagna människa jag är) går igenom alla mina taggade bilder på fb och inser.
I dag sminkade jag mig för första gången på hundra år till jobbet, i slutet av passet (00.00) kunde jag räkna till minst 20 olika kommentarer kring mitt hår/smink/kroppsform. Alltså...
Alla vi, i vårt gäng (och många andra som vi känner också såklart) är egentligen så himla lyckade. Blir förundrad över hur snygga, smarta och medvetna folk kan vara i Borås, jag menar, vad kan man egenligen förvänta sig av en stad som denna? Har ju vuxit upp här ändå, folk som oss är ovanligt i det stora hela. Gillar mina vänner och bekanta väldigt mycket, ni sticker ut ur mängden och är allmänt fab.

/K

lay with me, I'll lay with you, we'll do that things that lovers do

Idag var jag, Lisa, Linn och Mimmi på bio och såg finaste Blue valentine i en tom biosalong. En mycket sorglig - och realistisk - liten historia om hur kärleken inte alls är evig, hur stark den än en gång må ha varit. Så fin att jag det för första gången på mycket länge slog mig att jag skulle vilja våga bli lite kär igen. Inte sådär jag-klarar-mig-inte-utan-dig-kär, men lite smått förälskad. Tanken på ett nytt förhållande känns visserligen fortfarande lika avlägsen, skrämmande och kvävande, men en sommarfling hade inte alls varit helt fel. För trots hur smärtsam kärleken än kan vara, och oftast är, så är det även det bästa och finaste som finns (innan allt går åt helvete).












Finaste (alt. deppigaste) bloggen med massa kärleksfoton på andra turturduvor hittar ni för övrigt här.

/A

...Och där kom ångesten

Vet inte riktigt varför men kan inte njuta av min nyfunna "frihet". Känner mig bara rastlös och uttråkad.

Vad som däremot känns bra just nu ändå (Agnes) är att jag har skaffat Spotify Premium, lätt värt 99 kr för en månad!
Happ, off to work. Önskar att jag kunde prata tyska så att jag skulle kunna flytta till Berlin.

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

I fredags var det efter tre år av slit, skratt och tårar - klyshigt, men ack så sant - dags för student!


Dagen började med champagnefrukost hemma hos lisa, där jag drack en halv flaska på en halvtimme och blev lyckligt salongsberusad.


Vid åtta var det dags för samling i klassrummet där vi åt tilltugg och lyssnade på fina ord från lärarna.



Därefter gick vi till aulan för finaste avslutningen och jag började storlipa?? Och jag som aldrig gråter offentligt...


Sedan sprang vi ut, två gånger, och dog av glädje med betygen i högsta hugg.


Fick ungefär nackspärr av alla blommor samt råkade trycka upp en rosstjälk i ögat, såklart :)


Efter att ha kramat alla släktingar och lyckats få av oss alla blommor (förutom lucas) entrade vi flaket!!





Hanna, strax innan hon ramlade i takt till Ramlar!! Så fantastiskt roligt och ironiskt. Bästa på flaket<3




Så jävla roligt. Vill fan åka flak JÄMT.


Efter en fin studentmottagning möttes alla upp hemma hos Lisa. Trevligt, förutom att jag letade efter min studentmössa i ca en timma för att sedan inse att jag glömt den hemma. Alltså, ibland undrar jag hur jag tänker. (Eller inte tänker, snarare..) Som tur var kom min kära farfar och lämnade den innan vi begav oss till Grand, där världens längsta kö väntade. Till slut (och tyvärr) kom vi dock in.


I ett desperat försök att bli pepp genom att dansa till den fascinerade usla musiken.



Ja, Grand sög. Inte nog med att musiken var värdelös, kön milslång och att jag bara ville kräkas på alla människor man vanligtvis slipper stöta på som var där, så blev jag och hanna även sexuellt trakaserade av en bartender :) Denna vidriga jävel sa att vi fick gå före i kön om vi gav honom vårt nummer eller en avsugning (?!?!?!). Värsta jag varit med om. Ångrar att jag inte tog tillfället i akt och slänga min drink i ansiktet på honom (då detta även är något jag alltid velat göra). Dock sa vi naturligtvis till honom samt personal på Grand. No offense, men i sådana lägen vill jag bara bli lesbisk och döda alla män. Fett opepp kväll med några små ljusglimtar, som slutade med att jag och klara satt och käkade kycklingrulle på någon innergård medan regnet öste ned utanför. Otroligt deppigt avslut på en i övrigt fantastiskt lyckad och underbar dag.


/A


*SPYR*

Inte pga alkohol (tyvärr) utan pga det faktum att Borås innehaver de mest bortskämda, äckliga WT-offer jag någonsin skådat. Alla ser likadana ut, alla delar de samma JÄVLA DÅLIGA MUSIKSMAK och förmodligen därmed livsåskådning (vilket inte kan vara annat är sexism och kapitalism.......). Skjut mig alternativ ta mig härifrån. NU.

/K

IMORGON TAR VI STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!


"klassfest"

Igår var tanken att vi skulle ha klassfest, men då de flesta var för bakfulla fick det bli en lugn grillkväll på Idas uteplats istället.




Samtalen kretsade naturligtvis kring gårdagen i allmänhet, och om Lisas bravader i synnerhet...


Men vid elva-tiden blev folk lite pepp trots allt och vi begav oss till Wiser's, där Martin bjöd mig och Lisa på en öl att dela på.



Mycket trevlig kväll! Kändes bra att spendera lite kvalitetstid med le classmates nu när man inte kommer se dem varje dag längre. Vissa kommer man sakna, andra inte. Men sammanfattningsvis har det varit tre fina år med denna lilla grupp människor, som nu är över. För imorgon tar vi studenten. Dör.

/A

vad är väl en bal på grand? FUCKING JÄVLA AWESOME!


Photoshoot i trägården innan jag blev upphämtad av min baldejt Sebastian för att bege oss förfesten!


Sedan blev vi och de resterande fem paren där upphämtade och anlände till Grand i en pimpad husbil!


Och så gick vi "röda mattan" fram. Trodde jag såg avslappnad ut tills Sebastian viskade att jag skakade.


Här är min frisyr som Hanna på b2 fixade, mycket nöjd!


Angelina och Fredrik klev ur husbilen precis före oss, så himla fina.


När vi gått klart var det dags för fotografering i parken!


CHICKFACTOR!!!!



Hanna & Klara var så otroligt vackra och matchade i gräddvitt/champange/whatever.


Efter att ha blivit fotograferade ca 2000 ggr och fått ont i käkarna av alla leenden, gick vi in på Grand och minglade.


Sedan åt vi middag, skålade och lyssnade på tal. Lisa höll balens fullaste och charmigaste (SP08J ÄLSKAR DIG OCKSÅ LISA!!!).


Efter en fin middag tog vi oss an baren och köpte diverse alkoholhaltiga drycker.


Det dröjde dock inte länge innan vi entrade dansgolvet!


Det blev snabbt passionerat....



Helt fantastisk kväll. Alla var så otroligt fina och allt var helt perfekt. Vi dansade konstant i tre timmar, ballade ur totalt i balklänningarna, sjöng och hade så sjukt roligt. Sebastian agerade dessutom gentleman hela kvällen (förutom i slutet när jag gav honom tillåtelse att bli aspackad, haha) och var bästa baldejten. Bättre bal hade vi inte kunnat få!

/A


Love, it will not betray you, dismay or enslave you, it will set you free

Vackert...
Dessvärre är det inte sant. 

Igår var trevligt. Tänker inte ens nämna några saker som gick åt skogen, haha, då hade jag verkligen en bra kväll!

Har någon konstig förbannelse över mig tror jag; alla saker som jag verkligen gillar har alltid en tendens att gå sönder/falla ihop/avslutas så fort jag börjar hoppas på att det ska fortsätta ett tag till. Som favoritskorna, roliga kvällar med potentiella efterfester, godispåsar som legat ett tag, kläder, pengar, smink, resor och ligg (heh).
Jaja, jag ska väl inte klaga egentligen. Tycker bara det är lite konstigt, varje gång liksom. I alla fall vad gäller skorna.

Dagen efter, *looking like a guy (and loves it)*

/K

EFTER!

SÅH! Nu är jag pepp!
/K

SHIET!!!

Jag är så jävla nervös! Sitter och äter frukost just nu, hoppas allt blir bra! Är känd för att vara väldigt petig med mitt utseende och därmed väldigt långsam på att göra i ordning mig. 
Haha, gud... Ser ut som skit just nu. Tänkte göra en liten jämförelse!
Före:



/K

så länge du är med mig

Gick en kvällspromenad med Nelly tidigare och insåg att hon bara blir snyggare, smartare, äldre (obviously) och mer lik mig för var dag som går. Snarare en bättre version av mig själv kanske.. Världens finaste syster i alla fall - på delad förstaplats med Signe, såklart.






<3. Ni får stå ut med håkanrubrikerna ett tag till, hans musik är den enda som kan matcha min eurofi för tillfället.


ÅH

Hatar känslan av att allt går fel. Imorgon ska det regna OCH BLÅSA enligt SMHI! JAG HATAR NÄR DET BLÅSER! Det får hellre ösa ner regn så att det känns som om det kommer underifrån men alltså... Min frisyr, eller hela min outfit, går ut på att det ska sitta stilla på sin plats. Gör det inte det (speciellt håret) lär jag se ut som skit när jag väl kommer in från stormen... Och jag har världens största finne på hakan. 

Fy fan vilken ångest. Jag har inte fixat någonting egentligen. Bara med mitt utseende men det lär ju skita sig ändå...

/K

det här är min tid

Eftersom jag utgör den optimistiska delen av bloggen måste jag bara säga: JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG! Vaknade idag med lyckorus i hela kroppen och har sprungit runt i huset dansandes till håkan hela morgonen. Imorgon är det bal, på fredag student, förkyldningen är borta (kan jang<3), jag har världens finaste vänner, ett ok jobb och om några veckor väntar p&l, wow och en sommar som inte kan bli annat än bäst. Men framförallt: JAG ÄR FRI. Fri att göra precis vad fan jag vill utan känna att jag borde göra något annat. Låt regnet ösa ner på både balen och studenten om det nu måste göra det, för den här lyckokänslan kan ingenting ta ifrån mig.


/A

Born this way

Eller? Vad är det som styr oss egentligen? Människor runt omkring oss (som då i sin tur styrs av... oss? Och i så fall ..) Omständigheterna? Styr de våra val? Alla människors olika (läs: orättvisa) förutsättningar styr ju till viss del omständigheterna.
SÅ ATT EEEEH.

Lyssnade precis på ett mycket provocerande program om prostitution på P3. Nu sitter jag här upprörd, trött och hatar män.

/K

nu får det fan vara nog



Tydligen räcker det inte med att lärare blandar ihop oss, folk tror att vi är tvillingar och kallar oss fel namn - nu tror även fucking jävla facebook att jag är hanna?! Hej jag har ingen egen identitet :D:D Tur att hon är så snygg att jag ändå kan ta det som en komplimang.


/A

saturday night

Kvällen började hemma hos Mimmi i hennes fina, nya lägenhet (eller ja, hennes mors lägenhet).



Vi hängde dock mest ute på balkongen.




Hanna i sitt nyfärgade mörka hår, så fint!!

'
Sedan drog vi till ett tomt divine och drack öl.


Men snart kom festen igång (efter att jag och Hanna önskat ramlar) och fina Annelie kom förbi, nyhemkommen från London!



Trots att musiken inte var så pepp som man kanske önskat, dansade vi ändå och man får väl ändå säga att det blev en ganska lyckad premiärkväll för Borås enda popklubb! Bortsett från att jag ballade ur på en påträngade kille som försökte dansa med mig och Klara när "there's a light that never goes out" spelades. Blev asförbannad och kallade honom utvecklingsstörd!? Alltså.... Sedan drog vi i alla fall och efterfestade, men jag satt mest och hade ångest inför mitt jobbpass några timmar senare.


/A



Fredagskvällen

..spenderades i bredared (läs: skogen) hos finaste daniel som hade styrt ihop lite grillfest.







Mycket fin kväll. Var dock tvungen att ta nio-bussen hem eftersom jag ska jobba från sju imorgon och nio timmar framåt. Inte så pepp. Tur i alla fall att det sedan vankas det förfest hos mimmi och därefter dans till popmusik kvällen lång! Blev dock precis tillfrågad om dejt i slottskogen där håkan spelar imorgonkväll, vilket visserligen lät väldigt lockande.. Men det får nog dessvärre bli en annan gång, då jag även ska jobba hela söndagen. Dessutom lär kvällen bli awesome, och att dansa till håkan på Divine funkar ju faktiskt det med.

/A

sicko

Men KUL att jag vaknade upp idag med världens jävla halsont. VARFÖR?  Värsta timingen ever och fml så jävla hårt. Kan man inte bara få vara problemfri och lycklig någon gång?? Sitter just nu och smuttar på vitlöksvatten (trots min lindriga allerigi) på linns uppmaning. Ska snart cykla iväg till apoteket och köpa upp ca hela sortimentet med anti-förkyldningspreparat. Måste. Bli. Frisk.

Update: Kronans droghandel försöker tydligen leva upp upp till sitt namn, de tar nämligen bara cash. Något som jag fick reda på efter att ha fått stå i kö i en kvart (det var två pers före mig) och äntligen kommit fram till kassan där jag får vänta ytterligare tio minuter för att deras datorsystem inte funkar. DÅ meddelar tanten att jag inte kan betala med kort just nu p.g.a detta fel (trots att jag under hela tiden haft framme kortet). Hon meddelar dessutom att det inte finns någon "närmaste bankomat". Återinför monopol på apotek igen tack, för det här sög.

/A

Jag är bäst på att:

1. komma försent
2. aldrig planera
3. slösa pengar
4. sova överdrivet länge

VILKET RESULTERAR I ATT JAG:

1. inte blir särskillt populär bland folk, kända som okända
2. fuckar upp saker som skola, jobb, aktiviteter
3. ständigt är pank trots att jag jobbar nästan varje helg
4. aldrig har någon energi, aldrig kan fokusera till 100 %, aldrig kan koncentrera mig..

...vilket i sin tur leder till att jag aldrig blir speciellt bra på att komma i tid, lägga upp planer, spara pengar

".................................................................."

När jag utan resultat försöker glömma bort hur pass dålig jag faktiskt är händer det att jag lyssnar bl a på det här.
/K



Music when the lights go out

I onsdags var det tydligen lillördag även i Borås och då tog vi naturligtvis tillfället i akt att dra ut en sväng på stan.


Vi var på Wiser's, drack öl och träffade på lärare. Drog till vimmel i ca tio min, köpte korv och drog tillbaka igen.


Sedan blev allt suddigt och vi hamnade på efterfest.



Där vi drack folköl, diskuterade musik och peppade pop-o-hoj tills cigaretterna tog slut och det började ljusna.



Något som ledde till att jag, i brist på diverse smärtstillande medel, fått genomlida dagen med extrem huvudvärk. Vilket i och för sig även kan bero på att jag skippade middagen igår i all stress, vilket var helt ovärt då jag ätit den middagen x3 idag istället p.g.a denna bakfylla. Trots det blev åtminstone kvällen mysig med tacos och balkonghäng med fina flickor.


/A



Yes it's all false love and affection You don't like me You just want the attention I'm not your toy This isn't another girl meets boy

Färgar håret lika svart som min själ.

/K

another sunny day

Kom precis in efter att ha legat och schteekt/sovit på le balcony i ca 3 timmar nu. Älskar min nya ångestfria och otvugna tillvaro <3



Btw, lägg märke til min nya bikini!! Porrigare än såhär blir det inte i bloggy görlz & boyz ;);)
/a

*falska förhoppningar*

Besvikelsen som uppstår när får en ny händelse och upptäcker att det är ännu ett inlägg från "Kloaken!". Går härmed ur denna grupp.

/A

MEEEEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag älskar Beyoncé för jag tycker att hon är en grym performer, assssssnygg och dessutom en god kvinnlig förebild. Känns liksom inte som om hon tar någon skit, utan mer som 2.04.
Jag älskar när hon tar på sina egna bröst typ i mitten av låten, bah "PENISAVUND MA ASS, LITERALLY!!!"

/K

RSS 2.0