la gente esta muy loca

Håller på att planera vår avskedsfest nu och har precis skapat ett evenemang för att fira det faktum att vi, samt Hanna och Daniel, lämnar denna jävla håla om mindre än 3 veckor!!! Kommer bli fetaste förfesten någonsin och vi är sjukt jävla taggade!! Har dessutom googlat klubbar i Barca hela kvällen och ja, det bådar gott så att säga :) Med andra ord, väldigt lite Wiser's och väldigt mycket sånt här:



DVS SJUKT PEPP!

/A & K

Kommer att sakna dig Liza





/K

intervju med mig själv!!


BRUKAR DU KOMMA I TID:

Hahaha.. Nej. Alltså i stort sett aldrig, är alltid minst 5 minuter försenad och skäms nästan alltid lika mycket varje gång.
Efter Klara är jag tidsoptimisten nr 1, då hon till skillnad från mig brukar komma 1,5 timme sent, medan jag max en kvart. Och ja, jag har försökt bättra mig men misslyckats så många gånger att jag numera  satsar på att komma på bra ursäkter istället.

HAR DU BRA KONDITION:
Alltså, helt ok! Bra grundkondition, tro det eller ej!! Dock gör min ohälsosamma livsstil inte mig till någon elitidrottare direkt eheh.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

I söndags ca 04.00 på efterfest.

HUR KÄNNER DU DIG NU:

Mycket nöjd och tillfreds med livet!! Obs seriös. Detta helt pga av min kommande ändring av bostadsort, samt det faktum att jag kommer flytta med världens bästa vänner till finaste lägenheten.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:

Svart.

KAN DU LAGA MAT:
Alltså... Tyvärr. Varvar mellan ungefär 4 rätter som jag enligt mig kan laga mycket bra, och dessa är (bortsett från pasta/pesto): Pasta Cabonara, Kräftstjärtspasta, Thaiwook och Tomatsoppa. Ingen kokbok där direkt, med andra ord.. Tycker det är extremt tråkigt att laga mat, men desto roligare att äta så att säga :))

VAD PLUGGAR DU:
NEJ! Och planerar inte att göra det förrän om ca 2 år då jag hoppas att jag vet vad jag vill, har levt livet och är bosatt i Sthlm.

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej. Antingen så har jag en skev självuppfattning som gör att jag tror att jag är mycket snyggare i verkligheten än vad jag egentligen är, eller så blir jag mycket dålig på kort (förutom möjligtvis i Photo booth).

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
I torsdags.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej. Dock stör svaret mig, eftersom d jag i stort sett aldrig gråter och ogillar starkt att bli känslosam på det viset. Särskilt när jag inte är ensam och inte egentligen har någon bra anledning.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja! Kollade på Norwegain wood på röda kvarn med Klara och Hanna, vilket var fint. Sedan åkte jag hem, drack te, åt rostade mackor med ost och kollade på Gossip Girl. Något som på senare tid min egen kvällsritual och favoritstund på dagen :))

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Kaffe.

ÄR DU NYTTIG:

Nej, lever ungefär så ohälsosamt som man kan göra utan att vara knarkare :) Äter så nästan bara onyttig mat, tränar aldrig, går ut minst 2 ggr veckan, då jag dricker och röker alldeles för mycket.


HAR DU NÅGONSIN HAFT ETT JOBB:

Japp, city brämhult i 2 år, men bara i 2 veckor till!!!!! Därefter som telefonförsäljare på Winners world wide i Barcelona.

ÄR DU BLYG:

Nä, väldigt sällan. Och då beror det mest för att jag är för trött/ointresserad av att prata. Så nej, inte särskilt blyg.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
06.00, efter sammanlagt 2 sömn pga drömde att jag blev rånad och knivhotad. Kunde inte somna om efter det.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
75 cl vin. Dock tror jag aldrig att jag är full i detta tillstånd, utan känner alltid ett ihärdigt behov av att dricka mer.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Nej. Eller ja, har spytt 1 gång pga av alkohol i hela mitt liv och det var på Sibbes 90-talsfest för 2,5 år sedan. Och då spydde jag för några år framåt om man säger så....

JAG SOVER:
Djupt och har lätt för att somna, dock aldrig på dagen. Har dock en förmåga att alltid somna när jag kollar film/tv tillsammans med andra, något som däremot aldrig händer när jag kollar ensam. Värt.

VAD SA DU SENAST?
"Kanske kommer ner om jag ångrar mig, hörs sen! Puss". Till Hanna i telefon, efter att ha blivit erbjuden myskväll hemma hos henne, men avböjt pga för lat och missbrukare av GG.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?

Självklart! Fem dagar på P&L och en dag på Emmaboda. Hade dock sjukt gärna velat gå på Wow för fjärde året i rad, men icke.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Har ganska lätt att prata om de flesta mina vänner om hur jag mår. Men när jag är riktigt arg/ledsen så blir det de jag umgås med mest med som jag klagar ut för, dvs Hanna och Klara. Och snart även Daniel, since we all gonna be roomies så att säga!!

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Gossip girl<3 Nä, skoja! Eller överdrev, åtminsone.... Skulle behöva sova och mysa med någon. Jaja, vet att jag är needy.

HAR DU SNYGGA SKOR:
Nja. Har många helt ok-fina och prisvärda åtminstone! Inte så intresserad av hur mina fötter ser ut faktiskt. Hade t ex aldrig orkat slösa bort en utekväll på att inte kunna dansa loss pga av obekväma/för höga skor.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:

"Ja, jag är redan uppe. Börjar sju och har inte sovit på hela natten så orkar inte prata".

HAR DU KÖRKORT:
Nej, och kommer förmodligen aldrig heller ta något då jag är usel på bilkörning + att det är det tråkigaste jag vet. Tog 16 lektioner i våras och gav upp när min körlärare sa att jag knappt kommit en tredjedel på vägen.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Att eventuellt ta en roadtrip till Köpenhamn för att fixa danskt personnummer. Och att gå ut på lördag, antar jag.


SÅ! Slut på självutlämnande "intervju" av och med mig själv, Agnes Hedin, the one and only :)) Listan är snodd från niotillfem, hanapee osvosv (som om någon skulle bry sig).


/A


norwegian wood







Fin film, ännu finare bok. Tycker alla borde läsa något skrivet av Murakami.
Blev ganska vemodig efter biobesöket, filmen/boken är ju inte den mest upplyftande man kan se/läsa. Faktumet att hösten slog emot oss så fort vi steg ut ur Röda Kvarn gjorde inte heller det hela bättre precis.
Men samtidigt är vi inte de som ska klaga, Barcelona är nu nästan exakt 2 1/2 vecka bort för mig och sedan 4 månader framåt. Dör. Lär väl fatta det först när jag står framför vår nya lägenhet med resväskor och nyckel i hand.

/K

kräftskiva












Bästa kvällen.

/A

lördag

Igår hade jag, Daniel och Hanna tacokväll hemma hos mig. Tänkte ta det lugnt och inte gå ut tredje dagen i rad, men så blev det inte riktigt. Såklart. Jag och Daniel bestämde oss för att ta en liten sväng förbi popohoj. eftersom det trots allt var sista gången. Hanna var inte lika sugen, särskilt inte när hon vid halv tolv fick mindre allergiattack efter att ha käkat en jordnötsruta(!). Så när hon blev hämtad av sin far åkt vi med och entrade popohoj, nyktra. Och det var en ny upplevelse! Dock ledde den ena ölen till den andra, och sedan var det kört. Kvällen slutade med att vi hamnade på efterfest hela natten. Kul kväll, men jävlar vad jag är trött på att vara bakfull nu.



/A

*ilandsproblem*

Jag hatar facebook, det gör ju aldrig som man vill?!??!?!?!? När man ligger ensam hemma och kollar på film (= misär) och för en gång skull inte kollar vad som händer med alla andra så skriver alla statusuppdateringar om att de ska dra ut fastän jag trodde att alla skulle stanna hemma pga bakis.......... ?! Jag hade ju vart på om jag visste. Och eftersom jag är ofrivilligt inne på chatten via min mobil HELA TIDEN så skriver plöstligt hela världen till mig och jag blir le bitch som iggar totalt. MEN annars, när man väl är inne, ja då händer inte ett skit. Då sitter man bara där och hoppas.





Nu ska jag jobba 7 1/2 timma och på måndag ska jag se Norwegian wood på Röda Kvarn. Skriver det nu för jag lär nog inte skriva det sen, vsg för info.

/K

...

KgJBVb on Make A Gif, Animated Gifs

and I was dancing the whole way home

Hade en så jävla bra kväll igår! Kräftskivan var hur lyckad som helst och utekvällen lika så. Först drog vi till Franks och sedan Wiser's. Hade sjukt kul hela kvällen, och den enda ångestfaktorn idag är väl att jag skulle "prata ut" om helt meningslösa saker, som då kändes extremt viktiga och relevanta(?). När krogen stängde övervägde jag, men tackade tills slut nej till, efterfest, fick följe av en söt kille till bussen och åkte hem ensam. Dock var jag uppenbarligen fortfarande pepp, eftersom jag började inleda ett samtal med nån randomkille med dreads som satt framför mig på bussen, haha. Dessutom dansade jag - bokstavligt talat - hela vägen hem från min busshållsplats med Crystal Castles i öronen. Folk som sett mig lär ju trott att jag rymt från något psyke eller liknande..Väl hemma somnade jag i alla fall sött i min säng, och nu bakishänger jag med Hanna och mår illa efter vår onlinepizza-leverans.


Och såhär ser jag inte ut idag, men igår. Hade varit en intressant jämförelse att ta en dagen efter-bild med, men misstänker att ångesten kommer uppnå nya proportioner om jag tar upp Photo booth. :)

Update:

Blev ungefär den här reaktionen. Nu ska vi försöka lämna soffan för att möta den numera fria mannen Daniel Gustafsson.

/A, som f.ö glömde kameran på kräftskivan.

rosévin och nostalgi

Ok, ska aldrig mer misärblogga på fyllan :) Gårdagskvällen var med andra ord inte helt ullitmat. Slutade med en liten a trip down memory lane och det var kanske inte helt genomtänkt. MEN jag får skylla mig själv eftersom det var helt självförvållat och jag visste att det skulle bli såhär. Hela kvällen var inte dålig dock. Innan popohoj var vi hos Camilla och det var mycket trevligt. Såhär såg det ut:









Fin kväll, fram tills vi drog ut alltså. Uppenbarligen har jag en släng av manodepressivitet, för när jag vaknade imorse var jag snarare pepp än depp? Framförallt pga vaknade en mycket trevlig överraskning: Ett sms från Amanda på jobbet som erbjöd sig ta min tid imorgonbitti, vilket innebär att jag kan gå på Ida och Matildas kräftskiva ikväll! Trodde jag skulle behöva dra hem vid elva, men icke! Hoppas på en betydligt bättre kväll idag än igår, och med tanke på gårdagen ska väl inte det vara en omöjlighet.

/A

-

När man sitter på altanen och röker sin sista cigarett, samtidigt som man lyssnar på den deppigaste musiken man vet.
När man är medveten om att ingen kommer komma och hålla om en men ändå sneglar över axeln, trots att allt är suddigt av utsmetad mascara. När klockan är nästan fyra på morgonen och man inte ser någon anledning att sova, för att det känns meningslöst att vakna.
Då vet man att man haft en dålig kväll.


Belle & Sebastian – Get Me Away From Here, I'm Dying

/A

Wassup Wassup

Shiet, det är helt sjukt hur mycket lättare det är att ta tag i saker när det handlar om något man faktiskt är intresserad av och VILL göra. Har ringt ca 3 samtal per dag angående vår flytt och fixat en massa saker, jämfört med när jag gick i skolan och gjorde ca 0 av det jag borde.
Är SÅ SJUKT PEPP på att flytta och vill bara få allt gjort så jag kan komma iväg. Kommer förmodligen sälja en massa kläder (och skor) innan jag flyttar så om någon vet något de vill ha och det lyckligtvis sammanfaller med att jag säljer det, tinga nu så är det ert!!!


*Ghost*

Puss

/K

för två timmar sedan på city centrum

Jag och Mimmi står i kö för att betala med var sin chipspåse och massa godis. När vi kommer fram till kassan sitter Linnea där.

Linnea: Hej! Oj, ni ska ha myskväll ser jag!!
Mimmi: Ja, fast på var sitt håll.
Linnea: Jaha, varför det?
Jag: Nä, vi kollar på olika tv-serier.

..........

/A

I’m having fun don’t put me down, I’ll never let you sweep me off my feet

Idag har varit en väldigt social och trevlig dag. Käkat sushi med Emma på Eest, där vi satt i ca två timmar och åt tills vi var spyfärdiga (vilket var ungefär efter att vi fått i oss ca 20 bitar var). Hängt med Daniel och Hanna i solen på Sanwalls. Blivit stannad av en den nyblivna körkortsägaren (!) Lisa, och åkt med henne, Matilda och Ida och köpt glass. Käkat middag med min far första gången på flera veckor, trots att han bor 5 min bort. Samt kollat GG med Klara. Känns bra att passa på att hänga så mycket möjligt med folk innan vi åker. Och prata av sig! Blev en hel del välbehövligt diskuterande kring diverse killar idag. Och alltså... Det manliga könet i all ära, men singellivet i allmänhet, och den senasta veckan i synnerhet, har påvisat motsatsen. Har x antal gånger tänkt: "Lilla gubben...", "Offer", "Svin" osv osv i samband med boyz den senaste tiden. Bara i helgen har jag råkat ut för:

1. En kille som varit otrogen med mig mot sin flickvän, för andra gången. In public dessutom (och ja, vi hånglade bara).
2. Fått reda på att en viss person skrytit om att han legat med mig, trots att vi aldrig ens har kysst varandra(?!?!?!).
3. Fått höra den töntigaste och mest misslyckade raggningsrepliken någonsin. ("Jo jag har ju haft koll på dig på fb sedan vi blev vänner, och vill bara att du ska veta att om jag vågat, så hade jag gillat alla dina taggade bilder. Heheh..")
+ Den sjukaste wtf-grejen ever (hahaha) som jag inte kan skriva här

Alltså. Jag älskar killar. Lite för mycket, dessvärre. För sånt här får mig fan att önska att jag var lesbisk.



http://maleobjects.tumblr.com/

/A

future starts slow

Kollar på Gossip girl och gillar't. Aldrig sett denna serie fram tills förra veckan, då jag fick låna säsong 1 & 2 av Lisa. Nu är jag inne på andra säsongen och har bara idag avverkat 6-7 avsnitt, hehe.. Livet som arbtesfri<3, helt ok ändå!



Älskar Blair förörvigt, så jävla elak och fab. Nu har jag även förstått hajpen kring Chuck Bass, som visserligen inte är överdrivet snygg, men ungefär sexigast i hela världen. :)

/A


that's because you drive me

Jobbar bara någon gång i veckan för tillfället, och det är visserligen skönt och att föredra snarare än att jobba. Men det gör mig samtidigt så sjuukt rastlös hela tiden. Vilket får mig att tänka på saker och personer som jag inte borde tänka på och som jag inte tänker på annars. Att jag dessutom är sällskapsjuk och obviously beroende av närhet gör ju inte saken bättre. Känner mig för tillfället bara tillfredsställd när jag går ut, dricker för mycket vin och röker för många cigaretter. Alternativt när jag äter! Haha åh, vilken misär. Kommer väl därför förmodligen vakna upp som en kedjerökande, fet alkis någon dag :) Tur att jag har Hanna som sovit här nästan varje dag och andra fina vänner som underhåller mig åtminstone.



/A

Dagens info:

Hatar att vara bakis.
Hatar att känna mig ofräsch.
Hatar när folk är arga på mig.
Hatar att vara ständigt missnöjd.
Slut på info.

Den senaste tiden har jag känt mig så jävla, off..? Typ socialt handikappad, missanpassad etc vilket i och för sig inte är ett problem när jag är med close friends and family.. Men i andra lägen är det så jävla jobbigt och påfrestande. Orkar ej anstränga mig heller vilket gör det hela 100 ggr sämre..
Jaja, ni slipper mig förhoppningsvis snart.



PS. Hur stört att folk börjar skolan? Typ, vad är skola för något? DS.

/K

lördag

Igår var vi ute, såklart. Började bra med chpis och vin på balkongen med the fantastic four, dvs jag, Daniel, Hanna och Klara :))






Sedanv drog vi till vimmel och därefter vidare till popohoj, där det för en gångs skull var mycket folk! Var full och hade skitkul, dock lyckades jag även skicka iväg några depserata sms men det håller jag på att förtränga nu :)


Efter krogen stängt drog vi på efterfest hos Jesper vilket också var hur nice som helst. Drack onödigt mycket vin och va aspepp hela natten. Men sedan hände det något väldigt... Sjukt?! Haha, men vad tänker jag inte skriva här eftersom jag är en relativt godhjärtad människa trots allt.

/A

torsdag

Igår tog vi farväl av Malin, som flyttat till Paris på söndag, med middag och utgång!



Jag och Klara började kvällen med lite vin och öl på le balcony.


Sedan begav vi oss till La Copita där finaste Malin och vänner väntade!
Åt sjukt god tapas!!



För att sedan, efter en sväng på Brännan där vi grattade Ida och Matilda, dra till Wisers. Efter några öl där gick vi över till ett helt folktomt popohoj. Så vi bestämde oss för att starta festen, önskade några låtar till "DJ:n" och entrade dansgolvet.

När det stängde drog vi på efterfest hos Anton där vi drack whiskey och fortsatte dansa.

Klara var dock inte lika pepp och däckade i soffan. Dör så jävla söt <3<3

Och för mig slutade kvällen med att jag somnade i en dubbelsäng med Daniel, Anton och Mardy B, haha. Men det var mysigt!! Särskilt på morgonen satte på en kass film och beställde hem pizza (onlinepizza<3) som vi käkade i sängen.
/A

fuck this shit

Nu drar vi på avskedsmiddag för den blivande Parisbon Malin! Känns lite konstigt att alla börjar splittras nu, men samtidigt är det väl det enda rätta. PUSS!



/K & A

för det skulle ju va' dans dans dans!

På tal om nostalgi. Här är en liten film jag satte ihop när vi gick i ettan, och som jag tycker sammanfattar det året ganska bra. Knappt 17 år och fortfarande nyfiken på livet... *åldersskris*. Närå, det är jag fortfarande :)) Fin tid det där i alla fall! Mycket hemmafester, dans, fjortisfylla, första kärleken och Håkan, såklart. Även om denna tiden även är förknippad med mycket osäkerhet, ångest och annan skit såklart, så blir jag alltid lika varm i hjärtat när jag ser denna videon. <3 Borde verkligen börja filma fester osv igen!



/A

http://open.spotify.com/track/4Te2hoP0zcmNnPf9uNI89E

Lyssnar på så sjukt nostalgisk musik hela tiden. Typ sådant som man lyssnade på när man precis börjat ettan och trodde att livet skulle börja fastän det inte gjorde det utan det började när man slutade. När man tog studenten, då började ens liv. Fy FAN vilken otroligt underbar känsla, känslan att kunna styra över sitt liv. Fattar inte hur vissa människor nöjer sig, antagligen är de för bekväma eller fega av sig. Skulle aldrig i hela mitt liv kunna vara kvar här, oavsett konsekvenser av flytt.

Tänker väldigt mycket på hur jag var innan. Tänker på Liza, första gången vi var på Underjorden och tyckte att vi var ascoola. Shit, gud i himlen vad längesedan det var. Tänker på mina gamla "romanser" lol och på Träggårn. Tänker på Bäckäng och på att jag inte alls kommer sakna något därifrån över huvud taget.










/K

Nu ska jag berätta en sak för er:

Jag har jobbat på Hulta McDonald's i ca 4 år. Eller förlåt, menade SLITIT. Har under alla dessa år föreställt mig och fantiserat om den dagen då jag säger upp mig; det har varit allt från att kasta cheeseburgare i ansiktet på folk till att komma in och börja skälla ut de något högre uppsatta alternativt någon random kund som fan för all den plåga de förosakat mig på olika sätt.
Igår sa jag upp mig, eller rättare sagt bytte anställning från deltidsanställd till 0h-anställd vilket ungefär = jag blir inte schemalagd men finns fortfarande kvar på personallistan (antagligen är det så för att lednigen antingen är för lata eller för snåla för att anställa nya på det där jävla stället, där en förståndshandikappad kan sköta minst hälften av alla "uppgifter" man tilldelas) så om jag mot all förmodan skulle vilja jobba där senare så kan jag bara börja igen. I alla fall..
Min så kallade uppsägning blev inte så som jag fantiserat om. Jag kom in, så snygg och fabulous som jag FAKTISKT är, luktade gott samt sminkad med UTSLÄPPT HÅR. Gick in till min chef och sa lugnt och tydligt att jag behövde prata med honom om något viktigt. Lite senare kom han in till personalrummet och jag meddelade där anledningen till min vistelse. Han sa "ok" ungefär och sen var det bara att skriva under två papper och sen var det klart. Tog ca 20 minuter och under tiden kastades inga cheeseburgare eller vassa kommentarer. 

Vet inte om det var för att jag var tillräckligt nöjd med att bara kunna säg till typ alla som arbetade där igår att jag "HAR FÅTT JOBB I BARCELOOONAAAA!!!" eller om jag har mognat. För när allt var klart och jag var på väg därifrån hyste jag inte längre någon agg gentemot käre Donken som jag så länge gjort. Idag när jag jobbade kände jag till och med att jag kanske kommer sakna det på något konstigt sätt...





SKOJA!
Jag kommer föralltid hata det där stället och jag tänker ALDRIG bli en sådan loser som kommer krypandes tillbaka. Hellre dör jag.
Vilket jag antagligen kommer göra också eftersom OM EN FUCKING JÄVLA MÅNAD ÅKER JAG KLARA LINDBERG MOT ETT (i en månad) ENSAMT OCH NYTT LIV I BARCA! KOMMER HA DET SÅ JÄVLA GÖTT!!!! HA DET SÅ JÄVLA KUL I TRÅKBORRAN NU, JAG KOMMER INTE SAKNA DET AAAALLS!!!!!

Men jag kommer sakna mina vänner, puss på er.
/K

she killed it with kisses and from it she fled, with every bubble she sank with a drink and washed it away down the kitchen sink

Eftersom Klara tycks bloggvägra av okänd anledning, så får väl jag återigen ställa upp för er kära blog readers :)) Idag har jag: kollat på the office, fikat, kollat på film (där huvudkaraktären var ett djur??) hos lydén, fixat inför Barca och.. Träffat le x. Kändes bra. Nästan för bra. Men inte lika bra som det kändes att skriva under och posta anställningskontraktet! Nu är det fan min tur.


*Me in space*

Skoja. Leker bara lite med ett nytt redigeringsprogram systra mi tipsat om, samtidigt som jag lyssnar på runs. Trots att jag fortfarande är irriterad på att Klara rapeat (rapat? whatever) min spotify och subscribat ALLA hennes spellistor, så får jag medge att denna passar min sinnestämning perfekt.

/A

When I came to Spain and I saw people party I told to myself: What the fuck!?

Ok, vi har ungefär mest tur i världen - Klara har också fått jobb i Barcelona!! Och på samma företag dessutom, fast inom kundservice. Om nästan precis en månad drar vi, och fyfan vad det känns fucking awesome!! Så, bered er på avskedsfest inom kort folks!



Imorgon ska jag dessutom säga upp mig, vilket jag fantaserat om hela sommaren<3

Bara-för-att-inlägg

Hej, jag lever. Och hatar för tillfället mitt liv. Hej då.

/K

youth knows no pain

Dagens tragiska insikt: Att i stort sett alla killar som på något sätt väckt mitt intresse de senaste 8 månaderna antingen varit opassande/olämpliga/omöjliga, vilket troligen också gett uppov till intresset.

Ständiga, obvious dilemman:
Att vilja röka konstant (trots frånvaro av sug), men inte få cancer.
Att vilja tröstäta jämt, men samtidigt gå ner i vikt.
Att vilja dricka när varje tillfälle ges, men inte bli sedd som alkis.



Gold Panda – Back Home

/A

vi två, 17 år

Jaha, det här blev ungefär den största ångestdagen någonsin. Trodde inte alls det skulle kännas såhär, inte längre. Fick bita mig i läppen för att inte börja lipa på bussen från Hanna. Nu ligger jag i soffan och plågar mig med nostalgiska håkan-låtar och mår illa. Orkar. Inte.

/A

the sky was pink

Utomhusfesten var hur nice som helst, trots att det spelades mer hiphop än dubstep. Drack 20-kronors öl, dansade jävel, beskådade finaste utsikten, hånglade med en fransman (och med Daniel, hahah) och var allmänt lycklig hela natten. Kändes som man var med i en tv-serie a la skins, och fan vad jag älskar när den känslan infinner sig. Var ett fint gäng som drog dit med, även om folk försvann allt eftersom. Som vanligt var det jag, Daniel och Klara som stannade längst och drog därifrån vid halv fyra för att hinna köpa falafel innan fem-bussen gick. Ända minuset på kvällen var väl att jag och Daniel ramlade (?) och föll ihop i en hög på vägen hem, vilket gjorde att det gick hål på mina nya jeans :) Kan i stort sett inte gå idag, men ska snart försöka ta mig till hanna för thaimat, film och myz.



Tog inga bilder igår, men här är en från en annan natt i göttebarjj. Älskar den här bilden<3 Klockan är typ 10 på morgonen påväg hem från någon efterfest och vi är fortfarande fulla, vilket ni kan se på mig t ex :) Några minuter efter denna bilden togs blev förövrigt Daniel nästan påkörd, eftersom han dansade/sprang rakt ut i rusningstrafiken skrikandes "I'm fucking Carrie Bradshaw!!". Alltså.... <3

/A

and we'll drink ourselves awake

Igår drog vi ut i Borås, för första gången på typ en månad?? Aja, började kvällen med att käka och dricka vin hos hanna med Liza och Matilda. Och Daniel, som kom förbi i 2 min. Jag hade egentligen hoppats på att dra någon form av "krogrunda", men så blev det inte och vi drog som förväntat till Popohoj. Men det var nice! Mycket kul folk och mysig (obs. mysig, inte pepp) musik. Vet inte riktigt vad jag höll på med hela kvällen, dansade i stort sett ingenting t ex, men hade jävligt kul. Kvällen slutade med någon form av "efterfest" med whiskey och något opassande (ehehe) men roligt sällskap..




Och nu ska jag försöka ta mig ur bakfyllan och börja fixa i ordning mig för kvällens äventyr! Önskar innerligt att jag befann mig på Way out West just nu, men i brist på biljett får jag nöja mig med "Way out Rave - Outdoor party". Och med nästan 1000 attendade misstänker jag att det kommer bli jävligt fett det med. Hoppas på massa dans, dubstep och billig smuggelöl.

/A

livin' la vida loca

Ok, nu ska jag göra en uppdatering om mitt liv: JAG SKA FLYTTA TILL BARCELONA!!!! Fick igår reda på att jag är anställd som telefonförsäljare på det svenska företaget First Prize, vilket är ungefär precis som Transcom fast i Barcelona. Dör av lycka, särskilt eftersom Hanna idag fick reda på att hon också fått jobbet! Så nu väntar bara Klara på besked. Men hur som helst så kommer jag och Hanna först åka på säljarutbildning i en månad i köpenhamn 19 September, för att sedan flytta till Barca några dagar efter det. Alltså, mår så jävla bra just nu. JAG SKA FLYTTA HÄRIFRÅN!! Snart dessutom, och till vad som verkar vara världens bästa stad. Puss!

/A

Ärtsoppa är jättegott!!!!!

I dag bestämde jag mig för att skita i att gå ut och i stället konsumera upp den summa pengar som var tänkt att spenderas på alkohol på Hemmakväll med allt vad den platsen innebär. 
Sitter just nu och känner mig tjock och nervös inför morgondagens prövning. Allt hänger på det där jävla telefonsamtalet, HAHA "ingen press"... Dör.
I morgon skall det också (efter ca tre timmars jobb) supas och dansas till basgång vid Röda Stens slätter, lär bli ca asawesome. Mindre asawesome att jag har tagit pengar fråm mitt sparkonto TVÅ GÅNGER inom loppet av en vecka för att kunna gå ut, god framförhållning.
*Hatet gentemot min tillvaro (och i andra hand då, inställning) *increasing**

Nu ska jag gå igenom "vanliga arbetsintervju-frågor" och sedan (inte) sova. Puss.

/K

I DONT CARE! I DONT CARE! I. Have. Red. Hair.

Ser numera ut så här:
Dagens spara-pengar-tips: ta er pappas gamla skjorta och klipp av ärmarna på den, voila - ett nytt plagg.

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=w7DPZIMr-aM <3

Dagens största ångestfaktor: Jag har tydligen typ gått förbi en våldtäkt, obs skojar ej. Fysiskt möjligt eftersom jag alltid går med musik i öronen och hör ca 0 % av utomstående ljud, om ni blev misstänksamma. Fick reda på det i dag när jag skummade igenom en gammal tidning. Kill all with penis tänkte jag då, ungefär. Frys deras sperma och döda dem. SÅH, fred på jorden.

/K

It's all false love and affection. you don't want me, you just like the attention

Idag var jag i götet med Liza och shoppade, lite för mycket. Men det var första gången på länge så det var det fan värt. Den sanna lyckan är den materiella lyckan, så att säga :) Mycket mysig dag dessutom.



Nu ska jag försöka sova, förmodligen utan framgång, då jag imorgon ska jag upp klockan fem (!?). Fy fan vad sjukt. Men förhoppningsvis är det värt besväret och tar mig någonstans, och det snart.

/A

cheap and cheerful




Har fett tråkigt så sitter här och utforskar vad photo booth har att erbjuda i effektväg, samtidigt som jag skummar igenom massa ointressanta bloggar jag aldrig orkar läsa i vanliga fall. Så ja, kan någon underhålla mig nu, tack? Hatar att jag glömde Sopranos på Dyrön, behöver någon tv-serie som jag kan fly in i under lame vardagskvällar som denna.

Återupptäcker annars The kills, efter att näst intill hamnat i extas när SebastiAn spelade denna på Emmaboda. Grym remix på riktigt bra låt. Hela Midnight Boom är för övrigt sjukt bra, så lyssna lyssna lyssna om ni inte redan gjort det.

/A

All I want to do izzz

Nu drar jag och min tjocka skalle till Barbershop för en redig omgång. Bye bye black-headed girrrrl.

/K

crystal castles

Fick bästa presenten igår av finaste Liza, denna begåvade människa. Så jävla klockren. Inte bara för att alla mina tygpåsar är spårlöst försvunna (så som min Pete-påse tex!!), utan för att Crystal Castles är ett av mina favoritband och ungefär världens grymmaste electroduo. Kommer ha den jämt jämt jämt.


Dör vad snygg.

crystal castles - not in love

/A

dubstep bastards

Är så jävla trött, obegripligt att jag inte däckat på tangentbordet än. Men eftersom jag ändå inte kan sova på dagarna så kan jag ge lite info om gårdagen, då jag firade min födelse i efterskott med mina bästa. Kvällen började på min balkong där jag bjöd på ostbricka, chips och annat gott. Så drack vi såklart, jag rosa bubbel som jag fick i present av min sötnosar. Halva flaskan sprutades dock ut när korken öppnade sig av sig själv?? Vilket kanske inte var helt fel vid närmare eftertanke.. Vid åtta drog vi i alla fall ner till babbel och käkade tapas, vilket var mycket gott och mysigt. Blev bjuden på födelsedagsshot av Luis som senare även tog upp stämman och sjöng för mig, fint fint. Efter middagen drog de andra till popohoj, medan jag och klara drog till Röda sten och dansade till dubstep!





Bra och pepp kväll!

/A

Kände att det var dags..

Har så mycket att följa upp just nu. Tänker inte berätta vad *blink*.

Annars har jag hört att det har blivit legitimt att lägga upp underklädesbilder på sig själv ÄVEN FAST man inte heter Kissie. Coolt. Hoppas att det får fortgå utan att någon töntig kille kallar oss slampor. 

Jaaaaaahaaaaaaaa, hur är livet? Jovars, min tillvaro just nu känns som en fet jävla pause. Men troligtvis kommer det ta slut för eller senare och det menar jag inte på ett jag-kommer-ta-livet-av-mig-vis utan att de faktiskt har ringt upp mig från First Prize och frågat om jag kan ställa upp på en TELEFUCKINFONINTERVJU!!!!!!!!!!!!!!!!! Ett litet steg närmare Barca och det härliga livet om en saijjer.

Tycker så förskräckligt synd om en massa människor, tattigt att skriva ut om det på en blogg visst, men det är sant. Blir upprörd över deras olyckor och livets orättvisor... SHIT det där lät astöntigt men alltså, jag är helt seriös. All min kärlek till er som står mig närmast! Speciellt till en viss person och till lilla mammy. 
/K

violent dreams

Gött att de ringde tillbaka från ett av företagen i Barcelona idag btw och ville att jag ska komma på intervju/informationsmöte i Malmö på fredag. Kul att jag inte kan komma eftersom jag jobbar + att jag kommer försent till mötet även om jag tar första tåget vid fem dit. Jaja, kommer väl fler chanser!! *not*. Idag har jag för övrigt jobbat, promenerat, druckit te och fb-lanat med Klara. Kanske dags att hitta någon form av hobby kanske :))

På tal om fejjan, idag kom det upp lite mer pix från Emmabodish! Såhär taggad var jag när jag skiulle kliva av tåget:


Och såhär pepp var jag ca 20 h senare, väntan på tåget hem 07.40:


/A


you'd better watch out cause I like you, good things make me vanish and go

Klockan är snart halv tre och Klara har precis gått hem. Ikväll har vi + Hanna skrivit CV och sökt massa jobb i Barcelona. Dör om vi inte kommer iväg, särskilt med tanke på att detta inte bara är det jag vill mest av allt, utan att jag offrat en del för detta (läs: vägrat bli emotionellt involverad, fast jag redan är det) samt sagt till hela världen att vi ska flytta. Aja, slut på s.k "summer romance" nu i alla fall och det var väl kanske lika bra det.

Såg förövrigt Harry Potter igår med Hanna, vilket var fint förutom att jag fick dödsångest (obs seriös) under den ljusa scenen när Harry precis blivit "dödad" av Voldemort. (Förväntar mig att ni läst boken, så tänker inte be om ursäkt för att ev. ha spoilat något nu). Har haft en väldigt distansierad inställning till döden förut, trots min övertygelse om att ingenting alls händer när man dör. Men i mitt nuvarande, uppenbarligen instabila, tillstånd räcker det tydligen med en jävla Harry Potter-film för att framkalla hjärtklappning och andningssvårigheter. Hanna trodde nästan jag höll på att få en panikångestattack?? Haha alltså, orkar inte. Just nu känner jag bara för dans, dekadens och glömska, då detta som bekant är det bästa jag vet.

JJ – Let Go

/A

should have taken acid with you

Emmaboda var så jävla awesome. Åkte dit med Klara, Emma och Anton vid tio, förfestade på tåget, var där vid ett och mötte upp Micke, Daniel och Co. Åkte hem vid åtta på morgonen dagen efter utan att ha sovit alls. Var där knappt ett dygn men hann se majoriteten av alla akter, träffa massa nice folk, dygna, äta sjukt mycket mat(?), bli full, hänga i öltältet och vara överallt och ingenstans. Sjukt värt! Såg bland annat Lilla lovis, Crystal stilits, Neon Indian (finaste någonsin), Infected Mushroom (Eh?), JJ, SebastiAn, Vitalic och Feed me. De sista tre uppräknade var sjukt grymma och jag har nog aldrig dansat så mycket på en och samma kväll. Är nu officiellt frälst när det kommer till dansmusik. Popmusik i all ära, men det är så jävla mycket mer pepp att dansa till dubstep och electro. Är nästan sugen på att dra till Stockholm och se Skrillex nästa helg.







Och det var dessvärre typ alla bilder jag tog.

/A

RSS 2.0